STIGLA TUŽBA, ODLAZI U ZATVOR?! Maja otkrila detalje ugovora, pa udarila na produkciju – bijesna kao ris!

Fanovi rijaliti programa “Zadruga” često komentarišu svoje favorite na društvenim mrežama. Ovih dana je postao viralan video snimak na kom se vidi kako Maja Marinković bjesni jer joj je član obezbjeđenja oduzeo hemijsku olovku kojom je pisala spisak za prodavnicu. U naletu bijesa ona je otkrila da prema ugovoru koji je potpisala ima mogućnost da joj dolazi frizer kako bi joj sređivao kosu, a zatim je udarila na produkciju i napustila emisiju. U jednom trenutku je Filip Car otkrio da ju je Uroš Ćertić tužio i da joj prijeti zatvor.

– Hemijska mi treba, pišem spisak. Čime da pišem? K*rcem da pišem. Ne pišem sigurno roman – bjesnila je Maja.

– Ja sam kreten, kad dajem hemijsku – iznervirao se Car.

– E o tome ti pričam. Što drugi pišu spisak, a ja napišem dve-tri reči na spisku i meni uzmu hemijsku. Meni donese Maki, koji dođe da mi radi kosu, šejkere, ja ih ne dobijem, a bude mi obećano da ću ih dobiti. Sledeća stvar, tražim doktora već nekoliko nedelja unazad jer mi je preko potreban, kod doktora ne mogu da odem – nervirala se Maja.

– Uroš sud, što moraš u zatvor – umiješao se Car.

– Je l’ ja treba da porazbijam stakla da bih otišla tamo gde treba da odem? To stvarno nije u redu. Ako hoćete da se igrate sa mojim živcima, ni to nije problem – rekla je Maja.
– Hemijska je zabranjena – rekla je Ivana Šopić.

Foto: TikTok Printscreen/samo_istina 2

– Ne radi se o hemijski. Dođe moj frizer, ima sat vremena da me isfenira i da mi sredi kosu, ja nisam mogla ni da se ofarbam ni da se isfeniram – rekla je Maja.

– Ma budaletina, pusti je – rekao je Car.

– Ja budala nisam. Boli me k*rac, ja više ništa neću da pričam – rekla je Maja.

– Ti dobro znaš da ti je doktor zakazan – rekla je voditeljka.

Foto: TikTok Printscreen/samo_istina 2

– Nisu mi tako rekli – odgovorila joj je Maja.

– Dobro, ja ti kažem – odgovorila je Ivana Šopić.

– Sad odoh da se kupam, jer baš mi se j*be. Ajde više, ćuti za ovo, ćuti za ono. Večito je Maja najgora. Sve su prave ljubavi, samo je Maja luda. Znaš kad ću sutra da idem u emisiju, ma ne interesuje me bre – rekla je Maja i napustila emisiju.

Poznato je da Veliki šef brine o zdravstvenom stanju zadrugarima i da je svakom rijaliti učesniku pružena medicinska njega kada mu je bila potrebna. Nema sumnje da je i ovaj put Maja dobila pregled doktora, kao što je i Ivana Šopić naglasila.