STEFAN KARIĆ VIĐEN VAN BEOGRADA?! Društvene mreže preplavljene, evo gdje je uočen?

Ovakve informacije treba uzeti sa rezervom.

Bivši učesnik “Zadruge” Stefan Karić od juče je zvanično osumnjičeni za prebijanje starlete Nataše Šavije, koja se zbog nanesenih povreda već 24 časa nalazi u KC Vojvodina gdje čeka na operaciju jagodične kosti koja joj je polomljena.

Prema njenim riječima, Karić joj je nanio teške povrede na svadbi na kojoj su zajedno bili, ispred toaleta, a nakon incidenta njemu se gubi svaki trag.

Stefan je ugasio svoj telefon, kao i profil na Instagramu, međutim, sada su društvenim mrežama počele da kruže informacije da se Karić nalazi u Novom Sadu, te da su ga stanovnici ovog grada vidjeli u tamošnjim kafićima.

Jedan korisnik tvitera napisao je ispod objave da se traga za Stefanom:

– Eno ga, sjedio u Petrusu (restoran u centru Novog Sada) u 22:40, ja sam ga našao, policija nije – stoji u objavi.

Stefan Karić

Ubrzo je još nekoliko korisnika podijelilo informaciju da su ga vidjeli u Novom Sadu, ali ga nadležni organi još uvijek nisu pronašli.

Svakako, treba uzeti u obzir da društvene mreže nisu izvor zvaničnih informacija, pa se i ova može posmatrati kao neslana šala.

Podsjećanja radi, Stefanov advokat se oglasio sinoć i poručio da će Karić zajedno sa njim posjetiti policijsku stanicu 3. maja kako bi dao svoju izjavu o optužbama Nataše Šavije.

– Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i vjerujem da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave. Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni zbog čega smo i pozvali nadležne organe da provjerimo informacije. Kao i uvijek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neprovjerene informacije – rekao je Karićev advokat za “Telegraf”.