STANJE NATAŠE ŠAVIJE SE ZAKOMPLIKOVALO: Starleta na lijekovima, trpi nenormalne bolove, za Karića izustila samo jedno!

Nataša Šavija brutalno je pretučena od strane Stefana Karića, koji je trenutno u zatvoru, a zbog povreda je Šavija morala da ide na operaciju.

Starleta se nije oglašavala putem društvenih mreža, a za Republiku otkrila je kako se osJeća po izlasku iz bolnice i koje rane nisu mogli da joj saniraju:

– Nikad gore se osećam! Otpustili su me iz bolnice, međutim rana kod oka mi se inficirala i zagnojila, imala sam temperaturu. Upravo sam došla iz bolnice, gde su mi cedili gnoj, to je bilo jezivo, a bolovi su sve jači. Ja rečima ne mogu da opišem kako se osećam i ne znam kakva ću iz svega ovoga izaći, ni psihički ni fizički.- rekla je starleta pa nastavila:

– Predložili su mi ponovno zadržavanje u bolnici, ali ja više to silno bodenje iglama ne mogu da podnesem, pa su mi dali oralne antibiotike do kontrole sutra. Ako ne bude poboljšanja, opet ću ostati u bolnici. Da će biti ovakva agonija, nisam ni sumnjala. Ni najgorem neprijatelju ovo ne bih poželela! A kamoli nečijoj neduznoj kćerki, sestri, majci.. bar da znam da sam nečim ovo zaslužila – govorila je Nataša.

FOTO: DRAGAN KADIĆ

Šavija nije želela da komentariše Karića, već je naglasila da ne želi da se mIJeša i ometa sud.