STANIJA ZBOG AFERE SA OŽENJENIM POBJEGLA U AMERIKU: Zbog Aneli doživjela i neprijatnost na bazenu, pa se javno obratila – POGLEDAJTE NOVU SLIKU NA INSTAGRAMU

Stanija je u emisiji “Amidži šou”, u kom je govorila o raskidu s vjerenikom, otkrila da su joj u Crnoj Gori prijetili ljudi koje joj je poslala Anelina porodica, piše Blic.rs.

– Polusvijet, polusvijet! Obraćam se sad njenoj podršci. Znate šta su mi uradili. Sjedela sam sama na bazenu, meni, šumskoj jagodici, prijetili. Sram vas bilo, ološi! Sve će da se raskrinka ko je ona! Samo se meni skinite s grbače! Ja imam problem s njim jer sam samo stavila istinu! Osjećam se izigrano! Zato sam tražila da me ostave na miru! Samo želim da izađem iz ovoga – javno je poručila Stanija i priznala da odlazi u Ameriku:

– Do prije nekoliko sati sam bila s njim, danas sam raskinula. Rekla sam mu: “Ako me poštuješ i voliš, sad me samo pusti. Idi i miri se s bivšom ili budi s nekom petom, ali meni treba da budem sama.” Prošlo mi je kroz glavu da je sve inscenirano. Mene on nije osvojio parama, stvarno se trudio… Ja nisam htjela da budem s njim zbog druge vere i jer sam mislila da je bio u fazonu starlete, automobili. On je došao, iznajmio stan preko puta mog i svakog dana smo pili kafu… Tako je krenulo… “Elita”, uh… Uh, šta se meni nije izdešavalo. Bila sam na sedmom nebu, pripremala se za vjenčanje da bi me sve ovo sad sačekalo u Srbiji, ne znam šta me je snašlo… Ja nisam znala da ta žena postoji. Rekao mi je da ima dijete sa ženom, da mu se to desilo, ali da je imao druge žene poslije nje. On je bio slobodan dečko, uživali smo u Majamiju. Otišli u Crnu Goru, samo je krenuo da mi zvoni telefon, svi mi pisali da sam nekome otela muža. Ludilo u telefonu, udarna vijest. Ja ga pitam: “Šta je ovo”, on kaže da mu je bivša ušla u “Elitu” i tu kreće haos. Ludilo mi je krenulo, imala sam nervni slom u Budvi. Sve sam mu vjerovala. Ali gledam i šta se izbacuje s druge strane, nisam nikome mogla više da vjerujem. Gledala sam kroz njega. Zato sam morala da presečem. Ne emotivno, ali sam rekla da je kraj. Sutra idem u Ameriku da dođem sebi!

Stanija se sada oglasila na svom storiju na Instagramu i pokazla sliku iz aviona i time potvrdila da je na putu za Ameriku.