“ŠTA SE OVO DEŠAVA S NAŠOM DJECOM?”: Pojavili se jezivi komentari podrške dječaku -počiniocu KRVAVOG PIRA koji lede krv u žilama (FOTO)

Jezivi komentari podrške dječaku koji je pobio djecu na Vračaru lede krv u žilama, a mnogi se pitaju šta se dešava s djecom.

U srpskoj prijestolnici na Vračaru u OŠ “”Vladislav Ribnikar” dogodila se tragedija koja nije zabilježena u historiji države! Tamni oblaci koji su se nadvili nad gradom kao da su slutili na tragediju, a cijela Srbija zavijena je u crno.

Danas je prestalo da kuca 8 dječijih srca, dok je života lišen i čuvar obezbjeđenja. Takođe, tinejdžer (14) ranio je još 6 djece i nastavnicu, kojima se ljekari cijeli dan bore za život.

Tragedija koja je zavila Srbiju u crno pokrenula je mnoštvo pitanja na koje čitavo društvo pokušava da nađe odgovor. Ko je krivac i da li smo kao društvo zakazali? Mnogo je pitanja, međutim, teško je naći pravi odgovor.

Šta se dešava sa našom djecom? Činjenica da je dječak putem društvenih mreža pružio podršku tinejdžeru koji je počinio krvavi pir je poražavajuća – Dječak drugara koji je napravio masakr obajvljuje na svom storiju fotografiju uz poruku podrške i emodžijem sa pištoljem. U šta su se pretvorila djeca? – glasio je komentar na društvenim mrežama.

Ono što je dodatno zabrinulo javnost i izazvalo ogorčenost jesu komentari djece koja su se nadovezala, a jedan od njih je “Ja sam bio dežuran, ali slavimo što je nastavnica historije crkla”.