“ŠTA LI SU JOJ RODITELJI ZGRIJEŠILI DA…” Robinja Anđela dotakla novo dno, ponosna što joj je Zvezdan dao ODOBRENJE za ovo

Gledaoce konstantno šokira odnos Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića, te mnogi komentarišu da se ona ponaša kao njegova “robinja” jer za sve traži njegovu dozvolu.

Sinoć je otkrila Miljani Kulić da joj je Zvezdan dao dozvolu da kupaći kostim nosi isključivo u Rajskom vrtu!

– Mnogo si smršala – rekla je Miljana.

– Od ponižavanja – dodala je Anđela.

– Kad se skineš u kupaći – nastavila je Miljana.

– Rekao mi je da mogu samo u Rajski vrt – otkrila je Anđela.

Ova scena naišla je na burnu reakciju pratilaca na društvenim mežama.

“Ko li će njemu zabraniti da nama svakodnevno pokazuje svoje tijelo?”, “Sljedeća scena: Zvezdan mi je danas odobrio tri zalogaja. Biću poslušna tako da danas neću zaraditi modricu kao juče”, “Patrijahalna djevojka”, “Joj ona jadna sva ponosna, misli da je zabranama voli, a on se sprda sa njom jer ne zna kako drugačije da je otkači od sebe”, “Odobrio??? Ako nema pečat, ne računa se, lutko”, “E Anđela, šta si ti sebi dozvolila”, “Kako li je njenim roditeljima dok ove stvari gledaju? Rodis, hraniš, daš sve od sebe i onda neki manijak dođe i upravlja tvojim djetetom. Tuga, šta su oni jadni u životu zgriješili da im se ovako vraća“,”Ovoj Anđi treba razgovor sa psihologom, a ne sa mamom i tatom”, “Prava robinja, dotakla je novo dno, jezivo“, negativni komentari su se samo nizali.

Detaljnije u videu ispod teksta.