“SPOJIM TE SA OSOBOM U FRANKFURTU, ZARADIŠ 15.000 EURA ZA 3 MJESECA” Isplivao ŠOK snimak Aleks Nikolić: “Slušaj mene…” (VIDEO)

Učesnica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić pričala je sa učesnicima rijalitija o zarađivanju u inostranstvu, a mnoge su šokirali detalji koje je iznosila, piše Blic.rs.

– Jesi ti normalna, šta tražiš u Srbiji? Jao, kakva si ti glupača! Slušaj ti mene – kazala je Aleksandra Nikolić prvo, dok su je drugi slušali.

– Samo mijenjaš cigaru… Tu živiš više od bakšiša… Franfurt, tamo ima dosta para oko toga. Švajcarska isto, ali u Franfurtu dosta, dosta para može da se uzme. Ja mogu da te spojim sa osobom tamo… Za tri mjeseca gore dobiješ 15.000 eura – dodala je Nikolićeva u rijalitiju.

@live.svih.zadrugara ALEKS: U FRANKFURT ZA 3 MESECA 15.000€ ZIVIS OD BAKŠIŠ #aleksandranikolic #zadruga #zadruga6 ♬ Originalton – LIVE.SVIH.ZADRUGARA

“O kom poslu ona tačno priča?”, “zaradi, zaradi, znamo kako”, “ovo je strašno”, samo su neki od komentara koji se mogu pronaći ispod klipa na mrežama.