ŠOK PREOKRET! SANJA STANKOVIĆ SE IPAK NIJE UDALA: Evo šta je istina, oglasila se i otkrila

Obijelodanila istinu!

Voduitelja Sanja Stanković u emisiji “Ne gledam ti ja to” koja se emituje na RED televiziji priznala je da svadba o kojoj bruje svi mediji ipak nije bila prava i da se ona zapravo nije udala, već je samo radila reklamu za jednu hacijendu.

-Svi ljudi koji su bili tamo su njene zvanice, ja sam pozvala neke svoje prijatelje i da napravimo gižvu. Ja sam njihovo zaštitno lice, to sam zaboravila da kažem. Moje lice i mj lik će biti na njihovoj hacijendi. Poenta je bila da se slikamo i pravimo promo materijal za stranicu. Taj prostor će da se koristi za proslavu i vjenčanja. Gostima se svidjelo, mi smo snimali, ja sam dijelila na svom instagramu, popila sam više i izgubila pojam da će to drugačije da izgleda. Mladoženja je od vlasnikove djevojke sin, sve je ostalo u porodici. Nije mi bila namera da bilo koga prevarim. Meni je bio cilj da njima pomognem u otvaranju. Najveći prbolem je ispao kad me je majka pozvala i sve mi je po spisku, od prvog do posljednjeg koljena. Zvala je rodbina: “Kako vas nije sramota da nas ne zovete na svadbu?”. Majke je dobila nervni slom. Moje prijateljice, Jelena Batos je počela da plače, a onda mi je poslal komentare. Malo sam bila svjesnija šta sam napravila i šta sam učinila, ali lijepo smo se proveli.

-Najbolja lažna sbvadba – rekao je Savin.

-Ali to nije zbog gledalaca, nego da bih se slikala za stranicu i njima da pomognem u svemu. Htela bih da se zahvalim i da se izvinim ljudima ako sam ih uvrijedila i slagala. Dobila sam lijepe čestitke i komentare, nema šta mi nisu željeli. Htjeli su čak i koverte da šalju, pa sam morala da šaljem ljudima. Nisam mogla da sačekam jer mi neko želi sve najbolje, a ja se nisam udala. Mama je vrištala na telefon, od prvog do posljednjeg koljena, nema šta i nije rekla – govorila je voditelja.

(pink.rs)