“Snimak koji ima će uzdrmati sve” Osvanuli šok detalji – Aneli zbog ovoga jedva čeka ulazak Maje Marinković?

Učesnica “Elite”, Aneli Ahmić podigla je veliku prašinu u javnosti svojim ulaskom u rijaliti.

Međutim, kako se se ispostavlja, imanje u Šimanovcima je već izvjestan period bila njena željna destinacija, s obzirom na to da je sada isplivala još jedna skandalozna tvrdnja.

Kako se prenosi, Ahmićeva je pomno pratila prethodne sezone rijalitija, te ciljano pratila svaki korak Marka Janjuševića Janjuša, a posebno njegov odnos sa rijaliti zvezdom Majom Marinković, a u njenom telefonu se navodno nalazi i njihov intiman snmak, koji starleta čuva kao “keca u rukavu”, samo kako bi se dokopala “kadra”.

Aneli Ahmić

– Aneli je sve smislila! Sklopila je priču i kockice, tačno zna za koga će se zakačiti u kom trenutku. Napunila se infomacijma i dokazima pre ulaska u “Elitu”, samo čeka pravi trenuntak da “okrene list” i napravi haos u rijalitiju! Spremna je na sve, niko joj neće moći ništa, za sve ima dokaze i spremna je da sve obelodani. Sada je još i mirna, ali samo se čeka momenat kada će da povileni – otkriva izvor za Republiku, kojem se Ahmićeva navodno poverila pre ulaska u rijaliti, te dodaje da je starleta pikirala Janjuša još prošle godine.

– Da, Janjuš je njen fokus trenutno, i tako će ostati. Nije ni ona luda, isplanirala je da se zakači za jednog od najjačih igrača tamo, ide do kraja! Sada se s njim razvlači po kući, sve na finjaka, ali čeka ulazak Maje Marinković kako bi nastao haos. Snimak koji ima će uzdrmati sve, nikome neće biti dobro, pogotovo Janjušu, koji je zaljubljen u nju do ušiju – kaže izvor.

Marko Janjušević Janjuš