SMRTNI SLUČAJ UNIŠTIO ANINU KUMU! Poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći – Kačavenda u stanju šoka

Milena Kačavenda proživljava pakao, umjesto da obuče vjenčanicu, ona je u dubokoj crnini. Kuma Ane Ćurčić, trebalo je za Đurđevdan da se uda, ali je zbog Dana žalosti svadba morala da se pomjeri, a samo pet dana kasnije njen vjerenik je nastradao.

Milena Kačavenda još ne može da dođe sebi od šoka. Njen vjerenik je nastradao u saobraćajnoj nesreći, a ona je sve vrijeme svoju tugu držala u sebi, kako bi bila pribrana i izborila se da njena kuma Ana Ćurčić izgura do kraja rijalitija “Zadruga 6”.

– Šta da kažem, sa oduševljenjem sam čekala Đurđevdan, kupila sam vjenčanicu, ma sve je bilo sređeno i onda je sve u jednom trenu otkazano. Zbog Dana žalosti, sva veselja su bila otkazana, pa i moja svadba. Čekali smo novi termin, jer je sve bilo prebukirano i zauzeto. Samo pet dana kasnije, 11. maja, moj vjerenik je nastradao u saobraćajnoj nesreći u Beču. Katastrofa šta mi se desilo. Eto to je moja sudbina – kaže Kačavenda i objašnjava zašto je sve vrijeme ćutala o tome.

– U prvi mah sam bila u stanju šoka. Onda se sve ovo dešavalo oko Ane u riajlitiju i svi su bili nekako preusmjereni na nju i za moju svadbu me niko nije ni pitao. Svi su zaboravili da sam ja trebala da se udam. Eto tako je to ostalo u sjenci. Kakva godina iza mene. Od Aninog ulaska u “Zadrugu 6” je ludilo pa sve usput šta mi se desilo i šta se dešava. Znam koliko je Ana bila srećna kada je čula da se udajem, sada je mogla i ona kuma da mi bude, ali eto kada bude čula šta se desilo biće jako tužna – kaže Milena.