SLAĐA NAKON LAŽIRANJA SMRTI RAZVUKLA OSMIJEH! Frapirala naciju, a sada ponovo sve razbjesnila: “Evo ZAŠTO sam to uradila”

Slađa Petrušić, voditeljka i učesnica rijalitija, šokirala je javnost kada je objavljeno na njenim nalozima na društvenim mrežama da je preminula.

Mnogi su posumnjali u istinitost ove informacije, pa su se čak njeni prijatelji i rodbina oglašavali, tvrdeći da Slađana Petrušić lažira svoju smrt, što se na kraju obistinilo.

Sad se oglasila na društvenim mrežama i šokirala opravdanjem za pomenut slučaj.

– Ja se još jednom izvinjavam ako sam vas rastužila, nemam pojma šta više da vam kažem na sve. To nije bila namjera. Namjera je bila nešto sasvim deseto. Evo, sad kad vas ima malo više ovdje ispričaću – rekla je ona u lajv uključenju, pa bez blama istakla da je na ovaj način željela da – pređe medije.

– Namjera je bila sasvim deseta, jer od medija trpim strašne udarce, pogotovo od onih poslednjih objava. Onda sam odlučila da se povučem skroz iz medija. Kad god su me zvali nisam htjela dati intervju, ništa – rekla je Slađana Petrušić, između ostalog, dok je u uključenju imala osmijeh od uva do uva.

Podsjetimo, Slađana je na društvenoj mreži Instagram prvo lažirala fotografije da je imala operaciju i da je povrijedila obje noge, a onda je na profilu objavila navodnu poruku porodice, koja je obavijestila javnost da je Slađa umrla, što se ispostavilo kao laž. Slađa Petrušić u posljednje vrijeme bila je aktivna na društvenoj mreži TikTok gdje je pravila razne izazove kojima je htjela da privuče pažnju ljudi.

Kurir.rs/Blic