Sjećate se kad je Severina ljubila osam godina mlađeg Hercegovca Matu?: Bio joj je podrška u trenucima kada ju je javnost osuđivala!

Pojavile su se fotografije Severine iz vremena dok je bila u vezi s osam godina mlađim Matom Čuljkom.

Pjevačica Severina punila je medijske stupce svojim ljubavnim životom puno prije nego što je upoznala Igora Kojića i Milana Popovića.

Sada su se pojavile njezine fotografije iz 2007. godine, kada je ljubila hercegovačkog poduzetnika Matu Čuljka.

Čuljak ju je tada došao podržati na premijeri predstave “Gospoda Glembajevi”, u kojoj je Severina utjelovila barunicu Castelli, a dijelu javnosti tada je zasmetalo što je tako važna uloga pripala pjevačicu.

Fotografi su ih ulovili dok su jedno drugom nešto šaputali, a nedugo nakon tog događanja odlučili su i prekinuti.

Pjevačica i osam godina mlađi poduzetnik zaljubili su se ujesen 2005. Svojedobno je Severina otkrila da ju je Mate zaprosio, no zbog poslovnih obveza odgodili su vjenčanje, ali pred oltar nikada nisu stali.

“Rastali smo se ljudski, a krivac nije treća osoba”, objasnila je tada pjevačica za domaće medije nakon šuškanja da im je presudio preljub.

Tri godine kasnije Severina je upoznala srpskog poduzetnika Milana Popovića, s kojim je 2012. dobila sina Aleksandra, a prekinuli su 2013.

Zatim se 2015. godine udala za Igora Kojića, no ni njihova ljubav nije bila dugog vijeka i razveli su se u kolovozu 2021.

Zanimljivo je da se njezini bivši Igor i Milan od prošle godine intenzivno druže, iako su nekoć bili rivali.