“SINIŠA….”, OGLASIO SE NOVAK ĐOKOVIĆ POTRESNOM PORUKOM: Ovako se oprostio od Mihe

Novak je izjavio saučešće porodici Mihajlović i ostavio emotivnu poruku koja dokazuje veličinu preminulog Siniše.

Cijeli fudbalski i sportski svijet oplakuje smrt prerano preminulog Siniše Mihajovića, a od njega se oprostio i Novak Đoković. Najbolji srpski sportista u istoriji i najveći teniser svih vremena imao je emotivnu poruku koju je poslao putem svojih profila na društvenim mrežama.

 

On je izjavio saučešće porodici Mihajlović, ali je osim toga istakao koliki je značaj Siniše Mihajlovića bio za sport, kako u Srbiji tako i u Italiji.

“Počivaj u miru, dragi Siniša. Saučešće familiji Mihajlović. Hvala ti na svemu što si uradio za naš sport, kao i u Italiji. Tvoj trag je neizbrisiv”, napisao je Novak.

Siniša Mihajlović je preminuo u  petak 16. decembra 2022. godine u 53. godini nakon što mu se po treći put vratila leukemija. Prvi put je saznao da je bolestan 2019. godine, pobijedio je opako oboljenje, ono se vratilo, ali i drugi put je Miha bio jači. Ipak, treći put više nije imao snage!

Velikan srpskog fudbala biće sahranjen u ponedeljak od 11 časova u Rimu, a očekuje se da će hiljade ljudi prisustvovati njegovoj sahrani. Pogledajte objavu kojom se Novak Đoković oprostio od Siniše Mihajlovića: