SESTRA ANE ĆURČIĆ NE SMIJE NI DO PRODAVNICE – Kačavenda sa jezivim detaljima istupila u javnost: “Ubiće je…”

Bliska prijateljica učesnice “Zadruge” Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, za koje se do nedavno mislilo da su kume, istupila je u javnost po ko zna koji put i otkrila da se jako razočarala u Aninu sestru Tamaru.

– Dobila sam jedan ozbiljan udarac, nisam to očekivala, sad ću to da kažem javno. To je Anina sestra, koja je tri nedelje bila na Tajlandu. To joj je bio godišnji odmor, baš kada je Ana ulazila u rijaliti. Ona se sa Tajlanda oglasila: “Milena, šta ima, šta se dešava?”. Kad je odande došla, pa se zabrinula živa, šta će da radi posle “Zadruge”, Zvezdan će je ubiti – rekla je Milena Kačavenda na početku.

– Pa, umesto da sestra sedi kući i češe p**u o trofaznu žicu, ja bih je pozvala ovim putem da se uključi za svoju rođenu sestru. Malo da se ona šunja po televizijama, osim što se žali da ne sme u prodavnicu da ode. Ja idem i u prodavnicu, evo sad sedim u jednoj eminentnoj, beogradskoj kafani. Mrtva sam se razočarala! – dodala je Anina drugarica.

– Sa Aninom majkom sam ja non-stop u kontaktu. Žena je prihvatila da ode u emisiju “Magazin In”, da neke određene stvari žena iznese, da ne bude da samo ja idem i pričam. Međutim, i tu je dobila pretnju od Anine sestre da prestane da iznosi informacije, da prestane da mi govori ovo i ono. Tamara kao da je pala sa banane, zato što me Ana navela kao osobu koja će pričati za nju, ne znam što nju nije navela, kao rođenu sestru… – istakla je Milena.

– Ovo nije lako reći. Nisam zabrinuta za sebe. Anino ponašanje i sad nije normalno. Ona čuči i dalje u WC-u, pretplatila se na njega. Teši Slavnića i palamudi sa njim. Zaista sam htela da se povučem, al’ pošto se neke žale da ne mogu u market da odu, jer su, je li, prepi**e kosmičke, evo ja idem po televiziji, po novinama, idem svuda na zahtev medija iz cele Srbije, ne na svoj zahtev – dodala je Kačavenda.

– Šalim se na svoj račun, iskačem iz paštete, iz frižidera. To je definitivno takva situacija. Laganje mi nije svojstveno, moj emotivni partner me je savetovao da se ne povlačim. Moj partner nema veze sa medijima i rijalitijem, rekao mi je da povlačenje ne liči na mene, to je imalo ozbiljnu snagu kod mene, emocije sam sklonila. Neko bi trebao da mi kaže: “Hvala, Milena”, baš zato što iskačem iz tih pašteta. Vodim rijaliti napolju, podigla sam ceo Balkan, ujedinila sam sve Srbe iz celog sveta! Stala sam na stranu žena koje su žrtve nasilja, ovde se ne radi više samo o Ani, ovo je moja moralna odgovornost – zaključila je Milena.