Scena iz Zenice pokazuje kakva je ikona Cristiano, ali bh. navijač neće po dobrom pamtiti ovaj ulet
Cristiano Ronaldo dočekan je na nevjerovatan način u Zenici. Portugalac ima veliki broj fanova u Bosni i Hercegovini, a to pokazuju scene i pred početak utakmice kada je navijač pokušao doći do njega. Spriječilo ga je osiguranje, javlja sportsport.ba.

Cristiano Ronaldo ima ogromnu popularnost širom svijeta, a tako je i u Bosni i Hercegovini. Zbog Portugalca u Zenici vlada velika euforija i mnogi pokušavaju doći do njega.

Tako je večeras bilo i na Bilinom polju. Ronaldo je dobio velike ovacije publike, a on im je zahvalio na podršci i dobrodošlici koju je dobio.

ulet1

Jedan od navijača iskušao je sreću i pokušao je doći do Cristiana. Na njegovu žalost osiguranje je reagovalo ekspresno i navijač je spriječen u svojoj nakani.

On je na poprilično grub način iznijet s terena, preko tribina je izbačen i nije poznato hoće li biti u mogućnosti gledati večerašnji meč nakon pokušaja uleta na teren.

Pred sam polazak na stadion desio se manji incident i ispred hotela. Tada  je dječak također pokušao doći do Cristiana, ali je i on brzo zaustavljen.

Sve ovo govori o tome kakva je fudbalska ikona legendarni Portugalac koji ima ogroman broj fanova u našoj zemlji.