Samohrana Majka Četvero Djece Je Poslužila Tri Muškarca U Restoranu: KAD JE DOŠLO VRIJEME ZA NAPLATU,OSTALA JE U ŠOKU

Samohrana majka četvero djece Trisha Murphy iz američke savezne države Maine jedva spaja kraj s krajem.

Uz to što radi u staračkom domu i polaže ispite kako bi postala profesionalna njegovateljica, dodatno je zaposlena kao konobarica.

“Prosječno radim 50 do 60 sati tjedno i na tečaju provodim još 18 sati”, kaže ona.

Prošli joj je tjedan bio posebno stresan jer osim što nije stigla obaviti božićni šoping, pokvario joj se auto i nije znala kako će pronaći 735 dolara za popravak.

Dok je tijekom svoje smjene u restoranu razbijala glavu što će učiniti, za stol su sjela tri muškarca, a jedan ju je neprestano zapitkivao kakvi su joj planovi za Božić.

Ispričala im je kako ima četvero djece koja se vesele blagdanima. Kad je došlo vrijeme za naplatu, ostala je u šoku.

Muškarci su joj ostavili 500 dolara napojnice, što je bilo čak 15 puta više od iznosa računa.

“Prvo sam mislila da se radi o grešci, a zatim sam se morala boriti sa suzama. Jedan od njih se samo nasmiješio i rekao ‘Sretan Božić, draga’”, ispričala je Trisha koja je cijelu priču podijelila putem Facebooka.

“Sad mogu taj novac uložiti u popravak auta, a s ovotjednom zaradom kupiti darove za djecu. Ne moram biti pod stresom oko toga mogu li im priuštiti praznike, a ne moram ni odraditi dodatne smjene pa ću moći s njima provesti više vremena. Spasio je praznike mojoj djeci. Još uvijek ima dobrih ljudi na svijetu. Ovaj muškarac me nikad ranije nije vidio, ne zna ništa o meni, a učinio je nešto tako velikodušno”, rekla je Trisha.

(novizivot.net)