Rusi ga stalno piju – čudo je za pluća: DomaćI “lijek” od 4 sastojka čisti bronhije od sluzi i zaustavlja pušački kašalj

Ruski “lek” za pušački kašalj i čišćenje pluća je izuzetno delotvoran, uklanja sluz i olakšava disanje.Pluća su poput sunđera i apsorbuju zagađivače iz vazduha, uključujući dim cigarete i patogene. Akumuliraju sluz, što može dovesti do ozbiljnih posledica. Nakupljanje sluzi u plućima ne samo da je veoma neprijatno, već u težim slučajevima može da dovede do gušenja.

Međutim, postoje domaći lekovi koji će pomoći da se ovaj organ sam pročisti, a jedan od najpopularnijih primenjuju Rusi vekovima.

Probajte ovaj prirodni preparat koji će pomoći da se izbaci sluz i koji će olakšati čišćenja bronhija. Posebno je delotvoran kod pušačkog kašlja.

Sastojci:

1 kašika jabukovog sirćeta
manji komad svežeg korena đumbira (veličine 6-8 mm)
1 kašika kokosovog ulja
1 kašičica meda
prehlada

Priprema:

Isjecite đumbir na komade i stavite u čašu vode. Prokuvajte i ostavite da se napitak ohladi. Kod jakog kašlja dodajte kokosovo ulje, jabukovo sirće i med. Ovu količinu popijte odjednom.

Domaći “lek” za čišćenje bronhija i pluća pijte kada god osećate da otežano dišete.

Čaj od rosulje takođe ima lekovito dejstvo kod jakog kašlja, bronhitisa i upornog, takozvanog “magarećeg kašlja”. Ovaj čaj ima blago gorak ukus, pa se preporučuje da u njega dodate med. Da biste pojačali efekat, možete dodati nekoliko kapi tečnog ekstrakta ehinacee.

Ukoliko imate hronične plućne bolesti, svakako se savetuje da se prethodno savetujete sa lekarom.

SD.RS