RAT U BIJELOJ KUĆI! Sanja razvezala jezik i URNISALA Žanu, umiješali se Marija i Car, pa napravili neviđeni HAOS! (VIDEO)

Sanja Grujić dobila je riječ od voditelja Marka Đedovića u emisiji “Nominacije” kako bi iznijela mišljenje o Lepom Mići i Marku Đedoviću.

Žana tebe bih nazvala plitkim potokom, ali bih tako uvredila ljude koje lako preskočim. Ti si za mene jedna barica, kad jače Sunce ugreje ti ćeš da se istopiš. Kad imam zamerke na tvoje ponašanje i tebe kao ličnost osvrćeš se na moj postupak za Cara. Ja stojim iza toga što sam uradila i to sam ja, sve je to deo moje ličnosti i aktivnosti koje upražnjavam ređe ili češće. Treba da se brineš što si neozvaničena devojka ovog dečka. Večeras si pokazala ko je tip tvog muškarca kad si rekla da je Bebica savršen. Bebica je neko ko se uvalio i živi na račun devojke, isto to je i Marko Marković – govorila je Sanja.

On je spasio život mom mužu dva puta – umiješala se Marija.

On je digao noge na ramena da ga j*bete – rekao je Car.

Ti si na njega ljubmoran najviše. Nikad nećeš biti kao Nenad – govorila je Kulićka.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

J*bao te Nenad – odbrusio je Filip.

Ja ću sad da pređem na Miću. On je trebao da mi pokaže da budem sažaljivija prema ljudima i da ne moram da im dolivan so na ranu. Pred sam kraj rijalitija prošle godine spustila se doza netrpeljivosti i na mene je to ostavilo fascinirajući utisak i o njemu sam samo imala reči hvale, a oni nisu mogli da ga vide očima zbog svega što mi je izrekao. Ovde godine na samom početku sam sa Mićom ulazila u sukobe, ali otkako nisam stabilna kod njega mogu da dobijem utičište, gleda da me smiri i u meni izazove najbolju reakciju. Kad sam sa njim pričala o događajim i prvoj temi, mogu da shvatim da u njemu vidim najbolje namere kad je u pitanju Ana, Anđele i Zvezdan. To što je on blizak sa Anđelom, ne znači da ima loše namere prema Ani. Obve sezone uopšte ne izgovaraš psovke, ali si tokom prethodnih sezona koristio uvredljive reči, to ne znači da si imao gore namere. Mićo, ove godine te poštujem više nego prošle i tek ću da te poštujem. Šaljem Žanu – nastavila je Sanja.

FOTO: TV PINK PRINTSCREEN

Detaljnije u nastavku ovog teksta.