“RANA MI SE GNOJI, IMAM BAKTERIJU!”: Natašino zdravstveno stanje se zakoplikovalo – preplašena je, moli za pomoć

Zabrinuta je da će dobiti sepsu!

Stefan Karić osumnjičen je za divljačko prebijanje Nataše Šavije, nakon čega je starleta završila u bolnici, na odjeljenju intenzivne njege. Oporavak koji slijedi nije nimalo lak, s obzirom da ima teške tjelesne povrede, pa je čeka i nekoliko operacija.

Starleti je pružena medicinska pomoć u Kliničkom centru Vojvodina i tu joj je operisana jagodična kost. Karić se trenutno nalazi u pritvoru, dok se Nataša oporavlja od operacije.

Natašino zdravstveno stanje se zakomplikovalo, pa je putem društvenih mreža zatražila pomoć od svojih pratilaca.

Kako je rekla, njoj se rana i dalje gnoji, a čak je prisutna i bakterija, zbog čega je zatražila od pratilaca na Instagramu da joj preporuče neku adekvatnu privatnu bolnicu kako bi bi nastavila svoje liječenje, jer se boji da ne dobije sepsu.

– Zna li neko neku privatnu bolnicu gdej mogu da nastavim sa adekvatnim liječenjem? – pitala je ona.

– Dakle, rana mi se gnoji, prisutna je bakterija “enterococcus“, a na posljednjoj kontroli u UC, doktor koji me je operisao je napisao da nema više gnoja (nakon što je izdrenirao i očistio ranu), i ajde kući. Rana se i dalje gnoji, a tamo gdje te “smandrljaju” pa neka dobiješ i sepsu koga briga – mi se ne vraća – napisala je Nataša na svoj Instagram profilu.

(Srbijadanas)