RADA MANOJLOVIĆ ZAVRŠILA NA LIJEČENJU – Pjevačica ima OZBILJAN PROBLEM, a uporno ga ignoriše? Ovo su detalji!

Folk zvijezda Rada Manojlović krije da je ozbiljno bolesna, zbog čega je morala da otkaže tezge, što se njoj nikada ranije nije dešavalo, već je radila čak i krvavih koljena ili sa zavojima nakon pada s bine prošlog ljeta u Vrnjačkoj Banji.

Kako se nezvanično saznaje od izvora bliskog pjevačici, ona već nekoliko godina ignoriše probleme s grlom, koji joj se sve učestalije vraćaju i pogoršavaju jer ih samo privremeno sanira, pa je sada riješila da uradi sve analize i suoči se s tim.

– Već dvije ili tri godine Rada s vremena na vrijeme bukvalno ne može da govori kad joj se desi ovaj zdravstveni problem. Ona to uvek pregura na nogama ili popije neku tabletu da joj se otvori grlo da bi mogla da radi, nikada zbog toga nije otkazivala svirke – priča izvor blizak pjevačici, a prenosi Republika i kaže da njoj nije svejedno zbog toga, ali da jednostavno nije stizala da se bavi zdravljem:

– I prije bi joj se desilo da završi na infuziji, pa je gurala dalje. Mnogi iz njenog okruženja su je tjerali da ide kod ljekara, ali ona je imala neki nerealan strah od toga u šta to sve može da se izrodi. Pogotovo nakon majčine smrti ne voli bolnice niti išta što ima veze s doktorima, s jedne strane, a s druge, nikada nije dozvolila da gubi tezge da bi išla da se pregleda – navodi izvor za Republiku.

U prilog ovim tvrdnjama ide i činjenica da je Rada nakon dočeka 2020. već uhvaćena kako krije da je završila na infuziji, kada je, također, uzrok problema bilo grlo.

– Već su vas sve obavijestili?! Strašno sam se razboljela – pravdala se tada Manojlovićka, pa pokušala da ubjedi medije da je inače zdrava kao drijen:

– Mislim da pet godina nisam bila bolesna, bar ne ovako. Liječim se, inhaliram, ali ništa ne može da mi otvori grlo. Lakše pjevam nego što pričam!

Pošto je Rada nedavno sama obavijestila javnost da je morala da primi infuziju pred nastup u inostranstvu, a brz oporavak kom se nadala bio je kratkog daha, njena sestra, a odnedavno i menadžerka, Marija Manojlović, poručila je za medije da se radi o prehladi, što je tek zabrinulo njene obožavaoce jer znaju da se Radmila nikada nije tako odnosila prema poslu.

– Rada je trenutno na liječenju i mirovaće nekoliko dana. Ona je poznata kao veliki profesionalac koji skoro nikada nije otkazao nijedan nastup, zato razumijemo ovoliko interesovanje medija zbog otkazanih nastupa, ali ipak nema razloga za strah, to je samo prehlada i premor, koji svakoga mogu da savladaju. Hvala svima na brizi, mnogo joj znači – rekla je Marija za Republiku.

Iako se pjevačica nedavno i sama obratila u lajvu na Instagramu, to je samo podgrijalo glasine da joj je zdravlje ozbiljno narušeno i da nema druge nego da se posveti liječenju.

– Jako sam bolesna, ne smijem da pričam, ne smijem da maknem, moram da ozdravim – poručila je Manojlovićka u kratkoj video-poruci kada je već otkazala nastupe.