PRVO OGLAŠAVANJE MOKE SLAVNIĆA nakon pomirenja Zvezdana i Anđele “Kad njeni roditelji nisu, ja sam je podržao”

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su se prije nekoliko dana pomirili nakon njegove afere sa Majom Marinković i već je došlo do par varnica između njih dvoje.

Zvezdanov otac Moka Slavnić se do sada nije oglavašao povodom ovog pomirenja, a danas se obratio putem storija na društvenoj mreži Instagram.

– Draga dijasporo, dragi Bungiši, draga Dragana, želim da se oglasim u vezi Anđele i podrške sa moje strane. Bungiši, hvala na ovoj majici, duksu, džemperu, to je samo jedna od stvari koje ste mi poslali, voleo bih da se ne trudite mnogo, nije mi potrebno. Što se tiče Anđele, ja sam je podržavao od početka, i kad su njeni roditelji bili protiv nje, ja sam je podržava. I kad je raskinula sa Zvezdanom, ja sam je podržavao. Bio sam uz nju kad je cela “Zadruga” bila protiv nje, tako će biti do kraja. Gledam je kao ćerku. Njeni roditelji nisu razumeli da je svojatam. Ja je svojatam i želim joj sreću na način koji ona želi. Drago mi je što su ponovo zajedno – rekao je Moka, pa se obratio i Miljani Kulić:

– Miljana Kulić, tebe podržavam do neba. Ti si sljedeća za Kuću slavnih poslije mene – dodao je Slavnić.