PRVO OGLAŠAVANJE CECE nakon što je Anastasija izgubila bebu – Javno se obratila Nemanji Gudelju!

Fudbaler i izabranik Anastasije Ražnatović, Nemanja Gudelj jučer je igrao u finalu Lige šampiona koje je održano u Budimpešti, a njegova ljepša polovina ga je bodrila sa tribina.

Nakon što je njegov tim odnio pobjedu, Anastasija je plakala kao kiša zajedno sa Nemanjinim šoferom i prijateljem Rašidom.

Ovo je bilo prvo javno pojavljivanje kćerke Svetlane Ražnatović Cece nakon što je upravo Gudelj, prije nekoliko dana, na svom Instagramu objavio tužne vijesti o gubitku njihove prve bebe.

Porodica Ražnatović se nije oglašavala ovim povodom, a kako su mediji prenijeli, Anastasija je odlučila da se iz Španije vrati za Srbiju, kako bi u teškim trenucima bila uz svoje najmilije.

Sada se oglasila Ceca, a javnu poruku je uputila svom, kako je rekla, najboljem zetu na svijetu.

– Čestitam! Bravo! Najbolji zet na svijetu – napisala je Ceca uz Gudeljevu sliku gdje nasmijano drži pehar.

Podsjetimo, Nemanja Gudelj je objavio tužnu vijest na svom nalogu na Instagramu da su izgubili bebu.

– Podijelili smo sa vama lijepe vijesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vijesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumijevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobijediti – napisao je on, a Anastasija je na neko vrijeme ugasila svoje profile na mrežama.

Anastasija Ražnatović