PRODUKCIJA ZADRUGE PUSTILA RAZGOVOR MARIJI KULIĆ: Njoj se SLOŠILO, odmah se uhvatila za STOMAK I URLIKALA (VIDEO)

Mariji Kulić se danas u Zadruzi bukvalno slošilo od smijeha kada joj je produkcija pustila razgovor na razglas.

Ona se odmah uhvatila za stomak i urlikala koliko joj je bila zanimljiva imitacija Miljane i Zole.

Moje je dijete, ali ne mogu da je smislim. Ovo kako se ponaša, ja je uopšte ne prepoznajem. Ne znam da li da dignem ruke, da je ostavim ovde. Najbolje je da dignem ruke, jer sam bespomoćna – rekla je Miljana.

Malo sam emotivno skrhana, ali se nadam da će biti bolje. Mamica me mnogo nervira, puni glavu protiv Zolice, ne shvata da ja volim njegov nosić, njegove butkice…Bebica je bio uz mene kad mi je bilo najteže, volim ga kao čovjeka – rekla je Miljana.

Ona bi spojila lijepo i korisno – rekao je Osman.

Ona ne zna šta hoće, ne zna šta radi, provjerila sam je prije neke noći, rekla sam joj da je otišao Bebica, izašla kao pomahnitala…Dok nije upoznala onog tamo smrada, Zolju, muka mi je više. Ja sam bolesna žena, ne mogu sebi da dozvoljavam ove stresove, imam unuče, muža, još dvije kćerke. Treba da je uhvati za noge i pod da čisti sa njom. Neka ide sada da vidi gdje je, neka ode da vidi da li je sa Anitom, neka opere i Anitin veš, apsolutno dižem ruke.

Zola hoće da me vjeri, razmišljali smo i o svadbi i o svemu. Ja njega volim, ona meni puni glavu protiv mene – rekla je Miljana.

Ko cijelo jutro u apartmanu priča? Nemoj da se smiješ – rekla je Marija.

Zola je pitao Željka da li je našao neku curicu – rekla je Miljana.

Lažeš, go**do jedno! Ona je idealna majka bez njega, a da ne pričam kada nije sa njim. Da je tražila Bebicu svijećom, ne bi mogla da ga nađe, nije mu problem ništa da uradi. To što priča da ne voli, ona laže. Da je pametna, da ode odavde – rekla je Marija.