PRODUKCIJA POTVRDILA KONAČNU ODLUKU! Očekuje se da na adresu Bijele kuće pristigne PISMO Velikog šefa!

Veliki šef pripremio je pravu poslasticu za sve gledaoce rijaliti programa “Zadruga 6”, ali i za same zadrugare. Budući da je Uskrs, veliki hrišćanski praznik, produkcija je oduvijek vodila računa o ukućanima, te ni ovog puta ništa drugačije postupiti neće.

Kako i dolikuje, u Bijeloj kući biće upriličena veleljepna, otmjena i prava tradicionalna gozba, jer će se održati ručak povodom pomenutog praznika. A sve je potvrđeno i od strane TV Pink, što se dalo zaključiti po najavi ovog događaja, koja kruži od jutros.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Vjerujemo da će zadrugari biti oduševljeni i da će im se osmijesi izmamiti na pomalo umorna lica, jer ko se ne bi ozario da dobije takav tretman.

Kao i prethodnih godina, očekuje se da će na adresu imanja u Šimanovcima pristići i pisma podrške koje će poslati porodice i prijatelji takmičara.

Suze, smijeh, sreća, nostalgija, razočarenje, tuga, ali i strah ispuniće male ekrane jer tenzija i emocije uvijek ophrvaju zadrugare u ovakvim momentima. A kako će to sve izgledati, ostaje nam da ispratimo u toku dana i večeri.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official