Pripremite bounty kolač koji se ne peče, za samo deset minuta

Svi ljubitelji Bounty čokoladice sada mogu uživati u Bounty kolaču čija je priprema brza i laka. Idealan je kada vam dođu nenajavljeni gosti jer se priprema za samo deset minuta.

Sastojci koji su vam potrebni za pripremu ovog kolača:300 g mljevenog keksa 200 g crne čokolade 100 ml mlijeka.Fil:500 ml mlijeka 80 g pšeničnog griza 100 g šećera 200 g kokosa.Glazura:100 ml slatkog vrhinja 100 g crne čokolade 40 g putera.

Način pripreme:

Čokoladu izrednajte i dodajte je mljevenom keksu. Miješajte dok se smjesa ne sjedini. Dodajte mlijeko i promiješate. U kalup za tortu stavite keks i rasporedite ga ravnomjerno. Pritisnite ga rukama kako biste dobili ravnu površinu.U šerpu stavite pola litra mlijeka, šećer i pšenični griz, promiješajte i stavite da se kuha. Povremeno miješajte kako mlijeko ne bi izgorjelo. Mješajte dok se fil ne zgusne. U skuhani griz stavite kokos i promiješajte. Fil nanesite na keks. Kada se fil ohladi prelijte ga glazurom koju ste napravili od slatkog vrhnja, crne čokolade i putera.Ostavite da se skroz ohladi.

Izvor:https://deltaportal.info/