PRELIJEP JE I JAKO MOĆAN: Ovaj muškarac je OTAC djeteta Ane Korać – bogataš koji radi U DRŽAVNOM SEKTORU (FOTO)

Starleta Ana Korać, prije mjesec dana na svijet je donela prvo dijete, sina za kog mediji pišu da je dobio ime Mateo.

Otkako je postala majka, potpuno se povukla iz javnosti i sa društvenih mreža, kako bi mogla da uživa u najljepšoj ulozi.

Ana Korać

Iako se već dugo vremena zna samo malo o starleti koja je oduvijek bila interesentna javnosti, ona i svog partnera krije kao zmija noge!

Nikada ga nije uslikala tako da mu se vidi lice, a kako je svojevremeno rekla, otac njenog djeteta se ne bavi javnim poslom i ne želi da se medijski eksponira.

Ipak, malo po malo se otkrivaju pojedini detalji o njenom izabraniku, a Zorica Marković je, razgovarajući sa zadrugarima, otkrila da poznaje dečka Ane Korać.

Ana Korać

– Poznajem ga, divan momak, lijep je, baš je lijep. Jako mi je drago zbog nje. Njega je baš ubola! On je veoma ozbiljan čovjek i jako je lijep, znam ga, on je prijatelj mog prijatelja – govorila je Zorica Maji Marinković.

Podsjećanja radi, nedavno su se pojavile informacije da je otac Aninog djeteta izuzetno bogat i imućan, ali da je zaposlen u državnom sektoru. Kako su pisali mediji, izabranik Ane Korać je moćnik iz Obrenovca, iz bogate je porodice i malo je stariji od nje.

– Otac Aninog djeteta je malo stariji, živi u velikoj porodičnoj kući u Obrenovcu… On radi u državnom sektoru, ali njegova porodica ima razrađen biznis i imućni su, tako da Ani ništa neće faliti – rekao je tada izvor za “Informer”.