PORODICA SE ODREKLA MARIJANE ZONJIĆ – OSRAMOTILA PREZIME: Oglasila se emotivnim riječima, EVO ŠTA SE DESILO

Drugoplasirana učesnica pete sezone “Zadruge” Dalila Dragojević jučer je napravila žurku u jednoj vili u Moštanici povodom svog 29. rođendana.

Uz Dalilu je sve vrijeme bila i njena najbolja drugarica Marijana Zonjić, koja je otkrila kako je u lošim odnosima sa porodicom nakon što je odjeknula vijest da bivši zadrugar Stefan Krstić Krle u svom telefonu posjeduje njene eksplicitne slike i snimke:

– Ovo je najstresniji period u mom životu zato što je povezan sa mojom porodicom i ima direktan uticaj na njih, a to nikom ne bih poželela u životu. Porodica je ipak nešto najvrednije u životu i ovo što utiče na njih je katastrofa. Svašta se nešto izdešavalo i moja komunikacija sa njima se svela na minimum. Ja nikada porodicu ne mogu izgubiti, oni su tu uvek za mene ali naša komunikacija se svela na minimum zbog nekih mojih postupaka zato što oni idu na sudove sa nekim osobama, ja i dalje produbljujem te neke sukobe i jednostavno muka im je više, jer sad je peta godina kako sam ja na toj javnoj sceni i svašta nešto se pisalo i što jeste istina i što nije – rekla je Marijana pa dodala:

– Ja sam oduvek bila “crna ovca” u porodici mislim, mojoj porodici svaka čast i ljudi ih cene i poštuju ipak je Crna Gora malo mesto, svi ih znaju, posebno mog oca. Jedino sam ja izrod i od malena, kako sam krenula da se bavim tim pevanjem, sramotim porodicu, a oni nisu navikli na tako nešto. Završila sam u kafani što je sramota za njih, na sve to i rijaliti, pa jedna priča, druga priča, stota priča, ne znam šta više da mi nakače, tako da ja ne mogu njima non-stop da dokazujem, da ih uveravam. Oni ne veruju u te priče, ali ostavljaju posledice i svako se odvojio na svoju stranu i nekako, eto…

(Srbija Danas)