POKUŠALA DA OBMANE NAROD, PA JE PROVALILI?! Anđela Đuričić slagala da je prirodna ljepotica, internetom kruže ŠOK fotke iz njene prošlosti, a komentari se NIŽU KAO LUDI!

Zadrugarka Anđela Đuričić tokom učešća u “Zadruzi 5” privukla je veliku pažnju svojim ponašanjem i moralnim kodeksima, zbog čega su je na kraju i završila na trećem mestu. Međutim, svojim ulaskom u šestu sezonu najgledanijeg rijalitija sve je to vrlo brzo pogasila ljubavnom vezom sa 22 godine starijim, a pritom i zauzetim, Zvezdanom Slavnićem.

FOTO: PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ

Otkako je pokazala svoje druge lice počeli su da isplivavaju raznovrni navodi njoj, kao i fotografije iz mlađih dana, za koje mnogi kažu da su dokaz da je radila korekcije na svom licu.

FOTO: FACEBOOK.COM

Slika koja je privukla veliku pažnju je jedna na kojoj Anđela opozira pored vrata, gde se vidi da je i u mlađim danima imala drugačije držanje, za koje je mnogi osuđuju da namerno potencira kako bi istakla svoju zajednjicu.

FOTO: FACEBOOK.COM

Neki od komentara na društvenim mrežama su i sumnje da je Anđela operisala svoj nos, a da li je to istina možemo samo da nagađamo jer ona i dalje stoji pri tome da na sebi ništa nije radila, osim korekciju usana.

“Drugaičiji joj je nos, sad deluje manje”, “Mnogo se promenila, možda je pubertet”, “Dobro se uradila, a kaže da nije”, “Ponovo slagala” – bili su neki od koemtara.