PINK OTKRIO PREVARU: Ani Ćurčić poslali ZABRANJENE stvari, produkcija Zadruge HITNO REAGOVALA!

Isplivale su prepiske koje dokazuju sve, a sumnja se da iza svega stoji Anina kuma!

Televizija Pink se danas oglasila putem svog portala, pa otkrila da je podrška zadrugarke Ane Ćurčić pokušala da prevari produkciju “Zadruge”. Kako navode, Anina podrška je pokušala da podmetne poruke Ani, preko poklona koji je trebalo da stignu Aleksandri Nikolić i Filipu Caru, zbog čega je izbio sukob između podrške ovih zadrugara. Sada su procurile i prepiske svađe između ovih fan grupa.

– Stojimo iza toga da Ani nije ništa uneseno, mogli ste da slušate lajv, oglasio se Aca Bulić – govori Anina podrška.

– Kako to? Jesu joj za Vaskrs sve unijeli? Jesmo se mi ogradili od vas? Jesmo. I molim vas da više ništa ne šaljete za Aleksandru i Filipa! Ništa! Ništa! – odgovara Aleksandrina i Filipova podrška.

– Nećemo, ne brinite – odgovara Anina podrška.

– Napravili ste nam debeo proble sa ljudima koji nas baš poštuju, kao i mi njih. Produkcija poštuje sve redom! Nikog ne izostavlja! Sve naš poštuje, ne može svaki dan da se unosi! – nastavlja Aleksandrina i Filipova podrška.

– Pa vi ćete mi to reći, je l? – upitala je Anina podrška.

– Mislili ste preko nas da šaljete i mi smo ispali budale, a vi pametni. Lepo od sad šaljite Ani ovako, a ne preko nas, jer imamo debeo problem. Umesto da se izvinite produkciji, vi se sa nama raspravljate. Makar jednom nama da kažete da se izvinjavate i tim ljudima, jer nas sve uvek ispoštuju, kao i vas. Da niste slali takve zagonete, gde to ima? Dajete vašem favoritu recepte šta da radi. I to ste još pamenti, pa u fazonu poklon šaljete našem favoritu, da bi stigla poruka i to baš onako grozna, do vašeg favorita! Nas to ne zanima! Šaljite na svoje dane, a 14. u mesecu zaobiđite, molim vas – izričita je bila Aleksandrina i Filipova podrška.

Članovi Aleksandrine i Filipova fan grupe su objasnili i da se osećaju iskorišćeno od strane Anine podrške.

– Ispali smo krivi, a mi smo ti koji su iskorišćeni, a da nismo ni sami znali. Mi nismo znali da šalju poklone, niti smo u kontaktu sa tim ljudima. Nego mute, kao i njihov favorit! Isti! Kakav favorit, takvi i fanovi! – istakla je Aleksandrina i Careva podrška, prenosi Pink.rs.

Kako dalje navodi gorepomenuti portal, sumnja se da iza svega stoji Anina kuma Milena Kačavenda.

Aleksandrina i Filipova podrška se oglasila i putem Instagrama i još jednom istakla da nema nikakve veze sa porukama koje su poslate Ani, što možete pročitati u nastavku ovog teksta.