“OVU TAJNU JE KRILA SA OBEZBJEĐENJEM!” Otkriveno šta je Milica radila u ZATVORU, kamere sve snimile – izlanula se!

Ova informacija će zaista zatresti Bijelu kuću!

Milica Veselinović i Bilal Brajlović su, sada već po ko zna koji put ušli u žustru svađu i sukob neviđenih razmera.

Ovaj bivši ljubavni par, nije se međusobno štedio kada je riječ o psovkama, ali su u žaru verbalne borbe mnoge riječi izgovorene, koje su opravdano ili ne, probudile sumnju određene vrste kod gledalaca. A Milica se služila i samo njoj poznatim informacijama.

– Meni je bilo mnogo ljepše u zatvoru sa tim nekim, nego sa tobom – odbrusila je Milica Bilalu, koji je pokušao da se nekako snađe.

– Idi savjetuj drugaricu, molim te – bio je pomalo nespretan zadrugar u odgovoru na žustru opasku Veselinovićeve.

Međutim, tu se njih dvoje nisu zaustavili, te su nastavili da se svađaju još žustrijim tonom.

– Meni se i ovo zamjera što radim sa tobom, samo da znaš – govorila je Milica pokazujući rukom ka vratima “Zadruge” što je probudilo sumnju kod publike da je riječ o nekome ko nije učesnik iste, već član obezbjeđenja zatvora koji je ona sam pomenula, što čak i jedan od gledalaca u komentarima zapaža.

– Ajde bježi bre, jel te iko ikada pljunuo u lice – rekao je Bilal smeškajući se i okrenuvši se kako bi izašao iz pušionice, nakon što je Milica izjavila kako su joj draža 2 minuta sa izvjesnom osobom, nego sve što je imala sa Brajlovićem.

Budući da je poznato da kamere pokrivaju svaki kutak imanja u Šimanovcima, te je evidentno da je MIlica samo provocirala Bilala i pravila ga ljubomornim, jer da snimak postoji do sada bi isplivao_

Koliko je Bilal naseo na njenu igru detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.