OVO JE KRIVIČNA PRIJAVA KOJA JE PODIGNUTA PROTIV ZVEZDANA SLAVNIĆA: Evo šta mu se stavlja na teret! Oglasila se i kuma Kačavenda

Učesnik rijalitija “Zadruga” Zvezdan Slavnić sinoć je izašao iz pomenutog šou programa pošto je protiv njega podnijeta krivična prijava.

Kada se vratio u rijaliti odmah je došao do svoje bivše vanbračne partnerke Ane Ćurčić, prevrnuo krevet do njenog, psovao je i vrijeđao.

Ovim povodom sada se oglasila Anina kuma Milena Kačavenda.

– Niko iz Anine porodice nije podnosio još uvijek nikakvu prijavu protiv Slavnića, a ja jesam i to je već poznato. Protiv Zvezdana sam podnela krivičnu prijavu za uvredu časti, jer je iznosio razne bljuvotine na moj račun. Ja imam dva punoljetna sina kod kuće i nema potrebe da oni slušaju kako Zvezdan priča da je njihova majka s***ualno opštila sa Acom Bulićem, Aninim bivšim suprugom, a čak je spomenuo i jednog pokojnika. Vjerujem u naše pravosuđe, moguće da su brzi i da je davao izjavu zbog moje prijave. Vidjeli ste kako je reagovao kada se vratio u kuću… – kaže Milena Kačavenda za naš portal “Srbija Danas” i dodala:

– Ja znam da je Slavnić već nekoliko puta izvođen na zahtjev policije i tužilaštva, e sad da li je ovo noćas za mene ne znam još uvijek. Anin advokat ima punomoćje za sve, tako da može biti u pitanju i prijava koju smo podnijeli u njeno ime. Budući da advokat ima punomoćje, Ana nije lično morala da daje izjavu, a po njegovoj reakciji bih svakako rekla da je u pitanju ili ova ili moja prijava – zaključuje Kačavenda za pomenuti portal.

(Srbijadanas/Blic)