OVO JE JANJUŠEVA KUĆA U BEOGRADU – Aneli će se iznenadii kada izađe iz Elite i sazna ISTINU (FOTO)

Marko Janjušević Janjuš je jedan od najpoznatijih učesnika Elite. Mnogi su bili presretni jer ga je produkcija odabrala da bude u nastavku najgledanijeg rijalitija jer smatraju da je njegov humor nezamjenljiv.

Ipak, ni Janjuševi najtvrdokorniji fanovi (takozvane “Janjuševe kraljice”) nisu mogli da pretpostave da če se bivši košarkaš naći u središtu novog ljubavnog trougla.

Poznato je dobro da se Janjuš vrlo zbližio sa bosanskom starletom Aneli Ahmić, koja je, sa druge starne, u središte pažnje elitnih dosjpela zbog tvrdnji da joj je Stanija Dobrojević ukrala supruga Asmin Durdžića. I dok Durdžić tvrdi da nikada nije bio ni oženjen sa Aneli, ona je u Eliti svoju sigurnost i glavnu podršku pronašla u Janjušu sa kime provodi najviše vremena.

I dok su na početku bili prijatelji, između Aneli i Januša su počele da se rađaju emocije, te su međusobno sviđanje priznali jedno drugom. Uz sve to treba dodati i Uroša Stanića koji kao neobičan dodatak ovom odnosu, u kome glumi njihovog sina, zasigurno podržava da se njegovi elitni roditelji “spanđaju”.

Zadruga 6Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Srbija Danas

Gledaoci se pitaju šta je sa Enom Janjušević, Janjuševom ženom sa kojom ima kćerku Krunu. Ona je u javnosti poznata po svojoj dostojanstvenosti te nikada nije željela da učestvuje u medijskom životu, čak ni kada ju je on javno prevario sa starletom Majom Marinković tokom “Zadruge 4”. Kako je i sam Janjuš isticao, Ena je njemu oprostila grijeh sa Majom, ali vidjećemo da li će tako širokog srca da bude i kada je riječ o Aneli.

Njegova supruga Ena zajedno sa kćerkom Krunom živi u njegovoj kući u beogradskom naselju Kotež. Nakon što ju je prevario sa Majom, mediji su pisali da joj je Janjuš prepustio dom, ali da ga je supruga primila u kuću natrag nakon što je raskrstio sa Majom.

Da li će Janjuš moći da se vrati u kuću nakon izlaska iz elite, ostaje nam da vidimo.

Slike kako izgleda dom Janjuševe porodice možete da pogledate u nastavku:

.

.

.