OVO JE BIVŠA ŽENA NEDELJKA BAJIĆA BAJE: Rodila mu je dvoje djece i bila u njegovom spotu (FOTO)

Bračna idila trajala je do 2018. godine, a prelijepa plavuša mu je rodila dvoje djece, sina Marka i ćerku Milicu

Nedeljko Bajić Baja godinama je uspješan pjevač, a svoju privatnost je u većoj mjeri sačuvao za sebe, pa se o njegovoj bivšoj supruzi, koja je inače bila i u njegovom spotu.

Naime, Baja je do prije izvjesnog vremena bio oženjen 19 godina mlađom Ivanom, koja se prvo pojavila u njegovom spotu za pjesmu “Mokra do kože”.

Bračna idila trajala je do 2018. godine, a prelijepa plavuša mu je rodila dvoje djece, sina Marka i ćerku Milicu.

Uprkos ljubavnom krahu, čini se da nekadašnji supružnici njeguju prijateljski odnos, a djeca su ostala da žive sa majkom.

– Ivana i Baja su se razišli mirnim putem, bez svađe i teških riječi. On je neko ko nikada nije želio svoj privatni život da izlaže javnosti. Ivana je to bez pogovora prihvatila. Verujem da ni jedno ni drugo nikada neće govoriti o razlozima razvoda, prvenstveno zato što žele da zaštite svoju djecu. Oboje podjednako brinu o njima, iako su djeca ostala da žive sa majkom. Baja se i dalje brine o tome da njegovi nasljednici, ali i bivša supruga žive lagodno – ispričao je pevačev prijatelj, a preneo je ranije „Svet“.

Nedeljko Bajić Baja stekao je veliku popularnost tokom devedestih godina, kada je snimio pjesme „Oficir s ružom“, „Ginem ginem“ i „Koktel ljubavi“, a deceniju kasnije počeo je da snima emotivne balade.

(Telegraf.rs)