OVA LJEPOTICA JE OBJAVILA SLIKU SA DUŠKOM TOŠIĆEM: Instagram se usijao, čestitke pristižu

Katarina Prodanović, sestra Duška Tošića, juče je proslavila četrdeset i drugi rođendan. Slavlje su joj, kao i svako godine uljepšali poznati fudbaler i njegova porodica.

Poznato je da su Tošić i njegova sestra veoma vezani, te da ne kriju koliko se vole i poštuju, s toga i ne čudi da sve praznike uvijek provode zajedno. Tu ljubav prenijeli su i na svoju djecu, pa Atina i Nika na Katarininu kćerku gledaju kao na rođenu sestru. A da je to zaista tako svjedoči i fotografija Duška i Katarine i njihovih nasljednica, koja je nastala upravo na rođendanu Tošićeve sestre.

Nažalost, ove godine, Jelena nije bila na zaovinom rođendanu, jer je u toku brakorazvodna parnica sa Duškom. A izostanak sa proslave joj je vjerovatno veoma teško pao, jer su ona i Katarina oduvijek bile u odličnim odnosima. No, nema sumnje da joj je uputila čestitke i poslala poklone.

Čak i kad je u medijima osvanula priča o aferi Jelene i Vranješa, Katarina je stala uz nju i javno joj uputila podršku objavom fotografije na kojoj su Karleuša i Duško i time jasno stavila do znanja šta misli o svojoj snahi.

(Svet.rs)