OTKRIVENO ŠTA JE ANIN DŽOKER!? Ćurčićeva ima Zvezdanov ŠOK-SNIMAK!? Kada ovo ispliva u javnost Slavnić ide iza rešetaka!

Otkako je ušla u “Zadrugu 6” da se obračuna s nevjernim nevjenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem, Ana Ćurčić tvrdi da ima džokera, kojim može ponovo da ga vrati na “koledž” tj. zatvor. Iako su svi mislili da su pitanju pisma koja joj je slao dok je bio iza rešetaka, a koja je nedavno medijima pokazala Anina drugarica Milena Kačavenda, zapravo je riječ o šok-snimku koji ona čuva u sefu i čeka znak da ga objavi.

Navodno, na snimku koji Ana posjeduje vidi se kako d*ogirani Zvezdan priča o krivičnim djelima koja je počinio, a kako među njima ima i nekih za koja nikad nije osuđen niti je odgovarao, mogao bi da zaglavi i doživotnu robiju, piše Star.

– Ana stalno najavljuje tog džokera i kako će ga iskoristiti krajem maja. Zašto baš tad, ne znam jer rijaliti traje do jula, ali znam da misli na snimak koji njena kuma Milena Kačavenda čuva na sigurnom mjestu, u svom sefu – otkriva izvor za Star i objašnjava šta se navodno nalazi na snimku:

– Na tom snimku Zvezdan prvo puši marihuanu, a onda govori o nelegalnim radnjama i čemu je sve prisustvovao, kao i koja je krivična djela izvršio, te uspio da izbjegne zatvor. Taj snimak je Ana dala kumi Mileni pred ulazak u rijaliti, ali joj je rekla da ne sme nikome govoriti o tome dok joj ne da znak. Tada joj je objasnila da je to njen džoker i kada ustane za stolom i kaže: “Milena, vrijeme je za džokera”, tada može taj snimak da pusti u javnost i to će stvarno biti Zvezdanov kraj jer poslije toga može samo pravac na robiju. Zbog toga Kačavenda nijednom nije spomenula da ima snimak jer se drži dogovora s Ćurčićkom. Koliko znam, snimak je nastao kada su njih dvoje igrali igru istine prije dve godine, pa su se snimali telefonom iz zezanja, ali je Ana sačuvala taj snimak iako je Zvezdanu rekla da ga je obrisala iz telefona. Kao da je predosjetila da će joj zatrebati jednog dana. Anu u cijeloj situaciji koči to što razmišlja o Zvezdanovoj majci i kćerki Sari jer ne želi da nju okrive kada Slavnić ponovo završi u zatvoru, ali mislim da neće imati drugog izbora ako ovako nastavi da se ponaša prema njoj. Za ta krivična djela može da dobije i do 15 godina zatvora. Moka će doživjeti šok kada vidi taj snimak jer ni on ne zna šta je sve njegov sin radio, ali se izvukao da ne odgovara.

Sudeći po svemu ovome, Ćurčićeva vjerovatno namjerno nije htjela odmah da ispuca svog keca iz rukava, već Slavnića drži na tankom ledu do pred kraj rijalitija, kada planira i konačno da ga diskvalifikuje prije finala.

Jasno je da će, ukoliko Ana odluči da pusti ovakav snimak u javnost, policija reagovati po hitnom postupku, a država odmah pokrenuti postupak protiv Zvezdana.