OTKRIVENO KOLIKI SU HONORARI UČESNIKA “ZADRUGE 6” Jedna učesnica zaradila za stan, a on je zbog kazni IZGUBIO VELIKI NOVAC

Starleta Maja Marinković, koja je svojim skandaloznim ponašanjem šokirala javnost je, kako su ranije pisali domaći mediji, u ovu sezonu “Zadruge” ušla za duplo veći honorar nego prethodnih godina. Njena nedeljna zarada je 4.000 eura, a kada se sve sabere to je ukupno 122.000 eura, piše Kurir.rs.

Nakon javne preljube koju je Ana Ćurčić doživjela od strane svog nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića, odlučila je da uđe u “Zadrugu”.

Ona je navodno pred ulazak tražila nedjeljno 5.000 eura, ali taj honorar nije dobila, već je plaćena 2.700 eura po nedjelji. Ona nijednom nije dobila kaznu, pa će poslje finala biti bogatija za 43.200 eura.

Aleksandra Nikolić je svoj honorar uzela prije samog ulaska, a radi se o iznosu od 50.000 evra.

Bilalu Brnjiloviću je navodno u “Zadruzi” nedjeljni honorar 1.500 eira. Zbog napuštanje rijalitija, jer je imao povredu noge izgubio čak tri honorara. Takođe, po povratka u kuću kažnjen je sa 8.500 eura zbog iznošenja informacija iz spoljnog sveta, pa je zaradio ukupno 41.000 eura.

Ivan Marinković je navodno imao honorar od 2.000 eura nedjeljno. Njegova zarada po završetku rijalitija iznosiće 72.000 eura.

Podsjetimo, finale rijaliti programa “Zadruga 6” održava se osmog juna nakon deset mjeseci, a tada će biti proglašen pobjednik.

Kako prenose domaći mediji, voditeljka Dušica Jakovljević vodiće program iz studija u Šimanovcima, gde će dočekivati zadrugare kao i svih predhodnih sezona pomenutog rijalitija, ali će takođe ugostiti i učesnike koji su ispali prethodnih mjeseci.

Dušica će, takođe, na kraju večeri proglasiti pobednika i dodijeliti mu nagradu.