OTKRIVEN TAČAN DATUM KADA ĆE ZARUČITI ALEKSANDRU! Ovo su svi detalji prosidbe – Filip Car spreman da se oženi (VIDEO)

Filip Car je u Rajskom vrtu otkrilo Drvetu mudrosti sve o svom odnosu sa Aleksandrom Nikolić, kao i planove za vjeridbu.

– Ovih dana cvjetaju ruže u Aleksandrinom i tvom odnosu. Šta se tu dešava? – upitalo je Drvo

– Nama cvjetaju ruže, samo kada je ona lijepo rapoložena. Više bih volio da se šetamo i lijepo provodimo vrijeme. Ja sam se digao danas ranije, bio do prodavnice, a ona je spavala – rekao je Car.

– Razumio sam da želiš da iznenadiš Aleks, kako si to planirao? – upitalo je Drvo.

 

– Htio sam da stavimo klupu isped rehaba, kao da bih ja s njom razgovarao o tome kako treba da razmislimo o našem odnosu ipak, kako ne bi naslutila šta se dešava. Kako budemo pričali, želim da se svetlo ugasi, a da se u jednom momentu spusti cirada na kojoj će pusati: “Želiš li da budeš moja žena?!” Na sve to želim prskalice – rekao je Car.

 

– Razmotriću tu odluku. Koja je tvoja i Aleksandrina pjesma? Lijepo bi bilo uz vatromet da bude i pjesma – kazalo je Drvo.

– Imamo ih dvije. Volimo pjesmu ”Daleke obale”. Sad me mori to šta njeni misle o našem odnosu. Mislim da će Aleks da se iznenadi. Najbitnije mi je to. Razmišljao sa malo i o sebi, jer je to za mene velika stvar – rekao je Car.

Prosidba će se desiti u petak uveče. Biće ljepše nego što možeš i da zamisliš. Sad se vrati kod Aleks i nemoj joj ništa reći – reklo je Drvo.

Detaljnije pogledajte u nastavku: