OTAC ZVEZDANA SLAVNIĆA POKAZAO SKORO 30 GODINA MLAĐU DJEVOJKU: Mnogi kažu KAKAV OTAC TAKAV SIN, ovo je IZABRANICA

Moka Slavnić osvrnuo se na sva aktuelna dešavanja koja se tiču njegovog sina, ali je i prvi put pokazao 27 godina mlađu novu djevojku, koja je solista Narodne opere u pozorištu.
Kako je naveo na početku razgovora, Moka od ljudi dobija samo pohvale na račun ponašanja svog sina Zvezdana, koji je u rijalitiju javno prevario nevjenčanu suprugu Anu Ćurčić sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić.

– Ne mogu da verujem da mi za Zvezdana stižu samo pohvale. On im je simpatičan, ima dušu. Neko kaže da im se ne sviđa što je malo bahat prema devojci Anđeli, u čemu se i ja slažem. U uslovima u kojima ja živim, a živim sada u bolnici, on mi dođe kao veliki relaks.

foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Stariji Slavnić nije štedio riječi hvale kada je njegova nova izabranica u pitanju, a osmijeh na licu govorio je mnogo više i od njegovih riječi.

– U 74. godini sam u raju. Ne želim više da pravim greške, našao sam nešto i pitam se kako je ona to mene našla. Ona je jedna viđena i poznata dama. Ona sve što meni radi, ona mi kaže “zar ti to nisu radile i druge?”, ja joj kažem da su me i druge volele, ali neko koli snažnije, drugačije i koloritnije. Njoj prija što brine o meni, ja to cenim. Razume me. Ona je solista Narodne opere u pozorištu, gde meni da dopadne takva diva. Jedna od stvari koja me je kupila kod nje je ta što je ona odmah skočila da se uplati Zvezdanovoj majci boravak u domu. Ona je godinu dana starija od Zvezdana. Malo mi je krivo što između nas nije razlika 30 godina.

foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

Moka je prokomentarisao i pomirenje sa bivšom suprugom Slavicom i majkom njegovog sina jedinca.

– Video sam radost na Zvezdanovom licu kada je video da smo se moja bivša žena i ja pomirili. Nije mogao da veruje. Zameram sebi jedino što Zvezdana nisam uzeo od majke. Nije smeo da krene onim putem. Bivšoj ženi ništa ne zameram. Ona je bila depresivna, bila je slaba. Nije se on kitio mojim perjem. On je više ego trip, ali mislim i da je alter ego. Ja sam za njega bio ovca, antimangup. Meni je to bilo smešno. Do njegove 14. godine sam bio ponosan na njega, onda je otišao stramputicom, ali ja znam kakvo je on biće. Mislim da je zdrav iznutra. Operacija ga je desetkovala. Žao mi je što nije bio sportista. Sa onim kako je živeo, ne mogu da kažem da sam ponosan. Pola pola, kao na osobu sam ponosan, kakav je – rekao je Moka, a onda je došla i njegova izabranica, koja je iznijela svoj stav o dešavanjima u rijalitiju.

– Ja ne pratim rijaliti, ali zbog njega gledam. Jednostavno ne podržavam tu formu, jer mislim da je to nehumanu. Ne bih se vraćala na Zvezdanovu prošlost, posmatram stvari kakve su sada. Vidi se da ima Mokinu genetiku. Ispravan je i pravičan, iskren. Anđela me prijatno iznenadila, jer je to mlada devojka koja ima stav i zna šta hoće i koja je u odnosu na Anu Šopenhauer – rekla je ona za “Blic”.

Foto: Moka Slavnić s djevojkom