OSTALA BEZ PARA I KRILA KO JE OTAC NJENE KĆERKE Evo kako danas izgleda Poparina sekretarica iz “Srećnih ljudi” i njenu nasljednicu svi znaju

Serija “Srećni ljudi” ostala je upamćena po vrhunskoj glumačkoj ekipi, a dio nje bila je i poznata glumica Gordana Bjelica koju publika pamti kao Bebu, sekretaricu čuvenog Popare u istoimenoj seriji. Nakon toga gledaoci su imali priliku da je gledaju i u ostvarenjima “Bolji život”, “Gore-dole”, ali i “Porodičnom blagu”.

Bjelica je imala prilično buran život, a nikada do dan danas nije otkrila ko je otac njene kćerke Teodore, koju je sama odgajila i koja je danas zvijezda mnogih domaćih filmova.

FOTO: ALEKSANDAR SLAVKOVIĆ / RAS SRBIJA

– Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odlika da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta – rekla je ona svojevremeno.

Bjelica se povukla iz glume nakon 2000-ih, a ponovo se oprobala na malim ekranima u seriji “Seljaci”, ali i u rijalitiju, nakon koga je navodno ostala bez novca. Kako se može vidjeti na društvenim mrežama, vrijeme popularnoj glumici, apsolutno ne može ništa i dan danas Bjelica plijeni svojim šarmom, piše “Hello”.

Foto: Društvene mreže