ORLOVI NE ZNAJU ŠTA IH JE VEČERAS SNAŠLO USRED BEOGRADA: Mitrović pljuje, Vlahović potpuno paralizovan od šoka (VIDEO)
Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od 20.45 časova dočekuje selekciju Mađarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Ovo je početni sastav Orlova: V. Milinković-Savić, Pavlović, Gudelj, Veljković, Maksimović, S. Milinković-Savić, Kostić, Radonjić, Mitrović i Vlahović.

A u 10. minuti 1:0 za domaće. Greška Dibuša, loše je ispucao loptu. Orlovi su “pokupili”, a onda krenuli u akciju koja je srušila odbranu gostiju. SMS je gurnuo loptu u prostor do Tadića, Vlahović je slabo šutirao, ali je Salaj postigao autogol!

A onda u nastavku potpuni šok. Prvo su gosti u 34. minuti poravnali, da bi samo dva minuta kasnije i poveli!

Vanja Milinković Savić odbranio je jedan udarac, ali nije drugi. Bernabaš Varga je uspio da zatrese mrežu Srbije i poravna.

Tu nije bio kraj mukama Orlova, jer su dva minuta poslije bili u nok daunu. Nije baš najbolje Milinković Savić reagovao posle kornera, a onda je i kompletna defanzivna linija zakazala, te je Orban ostao sam i nije imao pretjerano težak zadatak!

Kamera je u jednom trenutku uhvatila lica pojedinih igrača Srbije, Aleksandar Mitrović je bio bijesan i pljuvao je, a Dušan Vlahović je bio potpuno paraliziran od šoka.

U toku je posljednjih 10-ak minuta meča, a domaći i dalje gube 1:2. Je li na pomolu senzacija?

Zbog kazne UEFA na utakmici između Srbije i Mađarske nema publike. Tačnije, na tribinama stadiona “Rajko Mitić” su djeca uzrasta od sedam do 14 godina. Brojne osnovne škole iz Srbije u dogovoru sa FSS organizovale su dolazak dječaka i djevojčica na utakmicu. Na broj do 15 djece dolazi jedno odgovorno, punoljetno lice, sve prema navedenom pravilu iz UEFA.

Dva tima poslije tri odigrane utakmice imaju po sedam bodova i na čelu su tabele grupe G.