OGLASIO SE MARKO ĐEDOVIĆ NAKON DEJANOVE PROMJENE VJERE BIJESAN KAO RIS! Voditelj zapjenio: “Sjašite sa mene” Poslao jasnu poruku

Aktuelni voditelj Zadruge, a bivši učesnik, Marko Đedović, oglasio se na svom Instagram profilu na temu priznanja Dejana Dragojevića, pobjednika pete sezone Zadruge da je već 4 godine u Islamu

– Šta se dešava sa ovim porukama za Dejana? Šta me briga gdje je otišao i šta radi čovjek. Je l’ mene ugrozio? Nije! Je l’ mi nešto loše uradio ovim? Nije – počeo je Đedović, pa dodao:

 

 

Marko Đedović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Vjerovanje je stvar duboko intimne prirode na šta pravo ima svako, šta me briga ko u šta vjeruje, ja neću osuđivati ničije vjerovanje. Ima vas dosta “vjerujućih” koji vrijeđate, mrzite, proklinjete, prijetite, opštite sa kumovima, ljubite svetinje sa 30 kubika silikona u ustima, ima vas dosta koji zaskačete prvu komšiicu, dok ženu ne poštujete, a ima i lažnih profila iza kojih se krijete jer vas strah ubi, a onda postite, eventualno istetovirate neku svetinju, prodajete nedozvoljene supstance u dvorištu OŠ djeci. Shodno svemu ovome gore navedenom, sjašite sa mene. Vjerujte u šta hoćete i pustite druge neka rade šta god hoće dok ne ugroze vas ili zakon koji se odnosi na poštovanje drugih. Okrenite se oko sebe, pomozite prijatelju, mami, tati, bratu, sestri, poslodavcima i dragim ljudima i volite ih to je najveća vjera bez obzira kojoj religiji pripadate ili ste je izabrali, isto će vam reći – napisao je Marko.

Dejan Dragojević
FOTO: PRINTSCREEN

Podsjetimo, Marko je bio “desna ruka” Dragojevića i rame za plakanje te mnoge čudi, kako on nije znao do sad ove detalje.

Kurir.rs