OGLASILA SE ZVEZDANOVA MAJKA SLAVICA I OTKRILA UŽASNE STVARI O ANI: Evo šta se dešavalo dok su bili u braku, “JA SAM 4 GODINE…”

Odnos bivših supružnika Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića u “Zadruzi” trese region, a sada se za medije oglasila Slavica, Slavnićeva majka, i otkrila svoju stranu priče, piše Srbija Danas.

Zvezdanova majka je progovorila o sukobima među Anom i Zvezdanom, a onda je otkrila da ju je Ana navodno dva puta i fizički napala i gađala je stvarima koje su joj bile pri ruci.

– Ja sam četiri godine živjela sama sa njom i sa djecom. Ne bih baš da se pohvalim sa tim odnosom. Ona je vrlo čudna osoba kada je uhvati ta njena žuta minuta, to je bukvalno spasavaj se ko može. Da li je pepeljara pri ruci ili telefon, ona je u stanju da gađa. Gađala je tako mene i svoju ćerku, pa smo se mi izmakle. Ima u sebi strašnu agresiju. U par momenata se tamo (u “Zadruzi”) vidjelo kada je krenula da vrišti na Zvezdana, da histeriše i kada je gurnula Anđelu. E to je Ana, a ljudi to nažalost ne znaju – rekla je Zvezdanova majka, a zatim je novinarka konstatovala da su Ana i ona u nekom trenutku imali fizički okršaj.

– Krenula je (na mene), ali njena majka je jednom bila tu, pa je skočila na nju. Drugi put sam ja bila bezobrazna, pa sam rekla: “Ajde slobodno, samo me udari, pa ćeš da vidiš” – rekla je Slavica, a onda je otkrila kakav je odnos Zvezdan imao sa Aninom djecom.

– Odličan, imao je bolji odnos nego sa svojom kćerkom. On je vodio Ivu (Aninu ćerku) na splavove, vozio je u 5-6 ujutru, išao po nju, razvozio je njene drugarice. Šta god joj je bilo na pameti, on je bio tu – rekla je Zvezdanova majka.

Zvezdanova mama Slavica je otkrila i da nije dala blagoslov Ani da uđe u “Zadrugu”.

– Ma koji crni blagoslov, ona nije normalna uopšte. Ni od djece svoje nije dobila blagoslov, ni od mene, ni od Zvezdanove ćerke. To je van pameti – rekla je Slavica.