OGLASILA SE ŠAVIJA, OTKRILA ŠTA SE DOGAĐA: Stefan je u zatvoru, a sada NATAŠA PROGOVORILA I OTKRILA DETALJE (FOTO)

Stefanu Kariću određen je pritvor u roku od trideset dana zbog sumnji da je krvnički pretukao Natašu Šaviju u noći između 30. aprila i 1. maja. S druge strane, Nataša je u KC Vojvodine, gdje je operisana usled teških telesnih povreda koje je zadobila, a u posljednje vrijeme sve teže joj padaju komentari na društvenim mrežama, gdje pojedinci opravdavanju navodne Karićeve postupke.

Mnogi čekaju da čuju i “drugu stranu priče”, tačnije šta Stefan ima da kaže o incidentu, a Nataša kaže:

– Kada neko kaže:”Niko nije očekivao od takve dobrice, nešto mora da se desilo, da čujemo i njegovu stranu priče”, zanima me kakva to strana priče, zaboga, može da bude, da opravda ovo? A priča je bila u njegovoj glavi, vjerovali ili ne! – poručila je Šavija, a potom nastavila:

On – zdrav, prav, ništa mu ne fali. Ja – težak prelom jagodične kosti, oko i vilica se spustili (reči doktora i zabilježeno u izveštaju), hospitalizacija, nesnošljivi bolovi posle operacije, infekcija rane ispod oka, na sve to svaki dan po bolnicama, infuzije, samo kašasta hrana i krevet. Vidim trenutno na jedno oko, a ishod neizvjestan! Trauma, košmari… Kosu još ne smijem da raščešljam jer me boli tjeme kako me je krvnički čupao…

Ona, takođe, dodaje da za svaku svoju povredu ima dokaz u vidu ljekarskog nalaza-izvještaja.

Je l’ vam poznato poslije nekog zločina da govore za zločinca:”Pa, bio fin, niko to od njega nije očekivao”? Tako bih vam uslikala izvještaje da vidite da sve što kažem je zaista tako! Ali vjerujte mi! Imam sve crno na bijelo, samo zbog sudskog procesa ne bi trebalo da objavljujem. Ali doći će dan i za to. Voljeli me, ne voljeli, mislili o meni loše, dobro, ja nisam bitna u priči, ovo ne smije da se radi! Niko ne bi htio da gleda svoje dijete u ovom stanju i da mora da ga njeguje kao kad ga je dizao iz pelena. A o stanju moje porodice da ne pričam.

(Pink.rs)