OGLASILA SE NATAŠA ŠAVIJA IZ BOLNICE, U TEŠKOM STANJU: “Osjećam se sve gore, on je na slobodi, a …”

Nataša Šavija nalazi se u KC Vojvodina gdje čeka operaciju koja bi trebala da se desi sutra.

Starleta se sada oglasila za Kurir pa otkrila kako je dva dnaa nakon stravičnog incidenta koji joj se dogodio:

– Iskreno, osjećam se sve gore,i fizički i psihički kako vrijeme prolazi,ja osjećam sve jače bolove, lijeva strana vilice se sve vise koči, jedva pričam i jedem, krvarim iz nosa..prvo me je držao bijes,a sad kako shvatam ozbiljnost situacije, hvata me panika i strah, jer je on još na slobodi, kao i ishod operacije, da li će se lice vratiti na staro, kako će i koliko trajati postoperativni tok, da li će trebati još neka operacija i kako će se to završiti – rekla nam je Nataša Šavija i dodala:

– Kako se slegla situacija, meni je psihički sve gore, prolazi mi taj osjećaj prebijanja kroz glavu stalno i mislim da i kad se ovo završi, da ću tek onda imati veći strah i paranoju. Potražila sam i pomoć psihijatra ovde u bolnici, zapravo, tek sad razumijem te zene, žrtve nasilja i koliko ovo utjera strah u kosti. Sigurno ću čim izađem potražiti stručnu psihijatrijsku pomoć i ne vjerujem da ću neko vrijeme uopšte izlaziti iz kuće, pogotovo dok se zločinac ne privede pravdi.

Ona dodaje da joj najteže pada agonija kroz koju prolazi njena porodica.

– Odmah su prekinuli godišnji odmor i vratili se, van sebe su zbog svega od kako su saznali šta mi se dogodilo. Posjete su zabranjenje i jako im je teško zbog toga što ne mogu da me vide i budu uz mene bar na kratko. Danas su dolazili pod prozor, dozivali me, ali prosto nisam mogla da se pojavim, jer bi me to potpuno slomilo.

Podsjetimo, Šavija se i ranije danas oglasila za Kurir:

– Ono što mogu da garantujem da ću se baviti time sve dok se pravda ne istjera i nasilnik ne završi kako zakon nalaže, a znamo svi da to nije nanogica, makar imala 10 advokata! Javnost će biti obaviještena kad za to dođe vrijeme. Za nauk ženama da se ne plaše, ne ćute, ne povlače tužbe i ne opraštaju nasilnicama. Ja nisam jedna od tih, a neka ne budu ni one. Naišao je na pogrešnu kojoj će ovo da uradi – rekla je Nataša za Kurir.

Kurir.rs