“ODGOVARAĆEŠ PRED SUDOM” Miljana Kulić iznela ŠOK TVRDNJE o Marijinom starateljstvu nad malim Željkom: “Sve je uradila bez mog znanja”

Majka Miljane Kulić, Marija Kulić ima starateljstvo nad njenim sinom, malim Željkom, a nakon što su se njih dvije sukobile, kontroverzna Nišlijka je iznijela šok detalje o njihovom odnosu, piše Blic.rs.

Miljana je naime, izjavila da će tražiti da joj se vrati starateljstvo nad djetetom i da joj upravo Marija nije dozvolila da bude majka kakva je željela da bude.

– Hoću dijete da uzmem kod mene da bude – rekla je Miljana.

– Otom potom – rekla je Marija Kulić.

– Otom potom ću te preduhitriti, a Željko će da bude kod mene. Ti ćeš da vidiš sve crno na bijelo za sve što si lagala i odgovaraćeš. Nije ti toliko stalo do Željka koliko se praviš. Patetičarka, praviš se, uvijek si se za sve pitala i nisi mi dala da budem majka kakva sam htjela da budem. Nećeš ti biti ni sociolog, ni pedagog, ni psiholog. Samo to da znaš. Ne pitaš se gdje će da bude Željko, pitam se samo ja. Nisam ja Bebica da mi ti ne daš starateljstvo, postoje sudovi i dokazaću šta si iznosila o meni i kakav si lažov. Tražim da me vještači najbolji tim iz Laze Lazarevića. Ništa mi nećeš moći – rekla je Miljana Kulić, pa nastavila:

– Ko je ona da se ona pita bre. Prevarila me je produžila je starateljstvo bez mog znanja. Šta će biti sa mojim novcem koji sam zaradila? Nemoj poslije Miljana prokockala sa Zolom – rekla je Miljana.

– Nije mi dobro, krivo mi je zbog svega. Bio bih srećan da je sve kako treba. Neka se i njoj da malo vjetra u leđa, neka je pusti da udari u zid, pa nek je i ogolim do gole kože ako treba – rekao je Zola.

– Za ruku, ženiš je i završena priča – urlao je Mića.

– Mi nikakav problem nismo imali dok se ovo nije izdešavalo – rekla je Miljana.

– Neka Bebica ide svojoj kući i kraj, a ti je vodi u Derventu. Biće ona dobra. Oženi je i sve se mijenja. Pokaži da je voliš i demantuj Mariju – rekao je Mića.

– Ljudi nije normalno, kunem vam se u sve na svijetu da ne vidim porodicu, ja se sad ne osjećam dobro jer mi ona prenosi. Ja bih volio da me majka pusti – rekao je Zola.

– Neće mama i tata više mojim životom da upravljaju – rekla je Miljana.

Podsejtimo, sukob između Marije i Miljane Kulić traje od onog momenta od kad je ona odlučila da želi da bude u vezi sa Lazarom Čolićem Zolom, a ne sa Nenadom Macanovićem Bebicom.