NOŽ U LEĐA – TREBAĆE VAM JAK ŽELUDAC: Izvor otkriva, Đuričići su sada na ANINOJ STRANI – Anđeli će POZLITI

Mama i tata Anđele Đuričić, ne mogu da oproste svojoj mezimici bruku i sramotu zbog veze sa Zvezdanom Slavnićem, raskalašnog ponašanja pred kamerama i čitavom nacijom.

Đuričićeva je ostala potpuno sama i napuštena, ne samo od porodice, već i od svojih prijatelja, ali i ljubavi, bez ikakve podrške i to je saznala baš kad ju je njen ljubavnik šutnuo i prevario sa Majom Marinković.

– Njeni neće ni da čuju za nju i dok je god u tom rijalitiju, neće joj poslati ništa. Nikakvo pismo. Ne zanima ih uopšte. Svako živi svoje živote kao da ne postoji. Veoma su razočarani i čekaju da izađe kako bi razgovarali, a do tada ništa – rekao je prijatelj porodice Đuričić za medije.

– Malo pričamo o tome, izbjegavaju da je spominju, smrkne im se kad se potegne ta priča. Neće se oglašavati uopšte, a kako sam shvatio, čak su na Aninoj strani – dodao je izvor.

Sve ovo je eskaliralo onog trenutka kada je Anđela izvisila za čestitku koju su, inače svi zadrugari dobili od svoje podrške za Uskrs.

– I druga djeca su radila mnogo gore stvari… Ne mogu nijedno opravdanje da nađem da ne dobijem čestitku. Nema opravdanja! Sramota, znam da ih je još odavno sramota, ali ne mogu da shvatim. Nikako! – rekla je Anđela.