NOVE INFORMACIJE! PRED SMRT IZGUBIO MOĆ GOVORA: Saša Vidić izbjegavao doktore, pa pio lijekove na svoju ruku!

Saša je nekoliko prethodnih mjeseci imao ozbiljnih zdravstvenih problema, a svojim prijateljima se požalio da boluje od težeg oblika vertiga

Vijest da je poznati modni kreator i stilista Saša Vidić iznenada preminuo u ponedeljak u 53. godini šokirala je region.

Kako “Kurir” saznaje, Saša je nekoliko prethodnih mjeseci imao ozbiljnih zdravstvenih problema, a svojim prijateljima se požalio da boluje od težeg oblika vertiga.

– Saša je bio jako loše već neko vrijeme. Mučio se s vertigom. Imao je česte vrtoglavice, zbog čega nije ni izlazio iz stana. Iako je duže vrijeme bio bolestan, bio je takav čovjek da nije htio da opterećuje druge i nikad se nije žalio niti je priznao da mu je loše. Čak je odbijao i da ide kod ljekara na preglede. Sam se liječio i uzimao je razne lijekove na svoju ruku. Sve je to doprinijelo da ode prije vremena. Posljednjih nekoliko nedelja pred smrt je odlagao sva viđenja i obaveze koje je imao. Nije dao da ga bolest sputa u svakodnevici, imao je razne planove. Izgubio je i moć govora prije nekoliko dana, pa je nekim novinarima pisao u porukama da se ne osjeća dobro i da želi sve da odloži za sljedeću nedelju. Ali eto, takva je bila sudbina, nije dočekao – priča izvor.

Podsjetimo, Vidić je u KBC “Bežanijska kosa” dovezen kolima Hitne pomoći u nedelju kasno uveče. On je u tom trenutku praktično bio klinički mrtav, i iako su ljekari dali sve od sebe da ga povrate u život, nažalost, nije mu bilo spasa.

– Vidića je Hitna pomoć dovezla u bolnicu bez svesti i u vrlo teškom stanju. Odmah na prijemu morali su da ga intubiraju, da ga priključe na respirator kako bi pokušali da ga spasu, jer je dovezen praktično klinički mrtav. Uslijedila je velika borba za život poznatog kreatora, ali i pored svih napora i svih preduzetih mjera, nije mu bilo spasa – kaže izvor Kurira, pa dodaje da obdukcija nije rađena.

– Obdukcija nije rađena, jasno je da je bila sepsa – završio je izvor za “Kurir”.