“NISAM GA SLUŠALA!” Aleksandra Nikolić se pokajala zbog svega što je uradila “Rekao mi je da sam najbolja sama” Pa progovorila o najdobronamjernijim ljudima u kući

Tokom odabira za tri najdobronamjernija zadrugara, Aleksandra Nikolić iskreno je progovorila o svojim najbližim ljudima u kući.

Anita je moja najbolja drugarica ovde, nisam osjetila da je imala lošu namjeru. Vukla me je, brisala mi suze i bila tu uz mene uz dosta situacija. Mi nemamo pojma ko je ovdje pod kadrom. Meni je na prvom mjestu Anita, gledam je kao mlađu sestricu ovde. Na drugom mestu je bjutiful Ćomi. Lepi Mića je neko koga ja poznajem dosta dugo i neko ko mi je uvijek pričao sve iz najbolje namjere, da u nekim trenucima prećutim, da ostanem dostojanstvena, govorio mi je sam najbolja sama, ali ga ja nisam slušala i nekako sam išla glavom kroz zid. Naravno, tu je bila i Zorica kada sam se razdvojila sa Filipom prije par mjeseci… Na trećem mestu mi je Miljan Vračević, na nominacijama sam se posvađala sa njim jer mi je mnogo drag – rekla je Aleks.