“NIJE POPIO DANAS TERAPIJU, DAJ MU NA SILU!” Zvezdan zastrašuje i prijeti produkciji, Anđela upala u očaj!

Zvezdan Slavnić je noćas doživio nervni slom, kada je čuo da njegova bivša partnerka Ana Ćurčić traži da na kratko napusti rijaliti kako bi se čula sa svojom majkom i smirila, nakon što ju je on maltretirao, prijetio i nasrtao na nju.

Tokom emisije “Pitanja novinara” Zvezdan je konstantno prekidao Anu kada bi krenula da govori, pa se njeni odgovori gotovo nisu ni mogli čuti. Na kraju je Ćurčićevoj prekipelo, pa je napustila Belu kuću usred emisije i zaputila se na kapiju.

Zvezdan je odmah izašao za njom i nastavio da se dere i da joj prijeti.

– Neće ti stajati cijeli život ovako (obezbjeđenje prim. aut.)! Neće ti stajati! Neće biti upaljene kamere! – pretio je Slavnić.

Lepi Mića je pokušao da zaustavi Ćurčićevu, jer je pomislio da pokušava da napusti rijaliti.

– Ja znam šta čekam i gdje idem – objašnjavala mu je Ana:

– Idem, moju majku da čujem. Ne, ne… Neću da mu odgovaram, neću da provociram – govorila je ona uplašeno.

Kada je Slavnić shvatio da postoji mogućnost da Anu izvedu napolje kako bi se čula se sa majkom, potpuno je podivljao i urlao iz sveg glasa:

– Budete li izašli ja ću sve da srušim sada! Sad ku*vo da sjediš tamo za šta si plaćena! Ološe jedan klošarski! – vikao je Zvezdan dok ga je obezbeđenje držalo:

– Da li misliš da ću da te pustim tako!? Alo bre! Jel stvarno misliš!?

Anđela Đuričić, Slavnićeva devojka, sve vrijeme je stajala uz njega i zabrinula se za njegovo zdravlje, a Zvezdan je za svoje riječi i djela još jednom okrivio Ćurčićevu:

– Nije popio terapiju danas, drži, daj mu na silu – govorila je Anđela tiho Lepom Mići.

– G*vno jedno mrtvo! Jel vidiš šta si uradila?

Ovakvo ponašanje je naišlo na žestoku osudu gledalaca koji tvrde da se Zvezdan zapravo uplašio da Ana ne dobije snagu kada sazna da ima veliku podršku naroda.