NEMANJA GUDELJ SINOĆ NAKON UTAKMICE STAO PRED KAMERE: Pogledajte šta je rekao o tragediji koja je zadesila njega i Anastasiju – JEDVA IZUSTIO

Srpski reprezentativac, Nemanja Gudelj, rekao je da je finale Lige Evrope jedna od najtežih utakmica koje je odigrao.

Sevilja je pobijedila Romu nakon jedanaesteraca, a Gudelj je na terenu proveo 128 minuta.

Samo nekoliko dana prije finala, fudbaler je saopštio tužnu vijest da je njegova izabranica, Anastasija Ražnatović, izgubila bebu.

Porodica Gudelj prolazila je kroz teške momente i u martu ove godine kada se Dragiša, Nemanjin brat, srušio tokom utakmice usljed srčanih problema.

– Najduža utakmica i jedna od najtežih koje sam odigrao, zbog toga je proslava bila posebna, pogotovo meni. Imao sam teških par dana sa porodicom. Cijele godine se dešavaju neke stvari teške. Prvo sa Dragišom, sada sa bebom malom. Mislim da, posle utakmice, suze su krenule same, nisam mogao da ih . Mislim da će ovo sa mnom ići cijeli život – rekao je Gudelj.

Kapiten, Hesus Navas, na konferenciji za medije dan uoči utakmice, poručio je da se nada da će Sevilja pobediti kako bi trijumf mogao da posveti Gudelju.

– Jeste, imali smo sastanak, predsjednik je rekao situaciju. Igrači su svi bili tu uz mene, stvarno smo kao porodica u timu i to se pokazalo na terenu, pogotovo na kraju sezone.